Esports

L'equip s-14 masculí del Club Atletisme Cambrils queda primer en la X Trobada de tardor de clubs

Per Pere Ferrando

Moment d'una de les proves dels 60 metres llisos. A l'esquerra de la imatge Dídac Alonso i el segon per la dreta, Pol Estadella, del Club Atletisme Cambrils

L’estadi municipal d’atletisme de Cambrils era l’escenari, aquest passat dissabte al matí, de la primera competició en pista de la temporada 2012-2013: la X Trobada de Tardor de Clubs de categories S-14 i S-18, tant en l’apartat masculí com femení. L’atletisme és un esport individual, per tant, l’objectiu de les trobades de clubs com aquesta és crear el sentit de pertànyer a un grup per a lluitar per a una victòria del col·lectiu. I tan important és la participació dels líders de l’equip, que són els que guanyen les proves, com la dels altres atletes que amb la seva aportació col·laboren a l’èxit del conjunt.

Primera i segona posició per a l'equip s-14 i s-18 masculí del Club Atletisme Cambrils

Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un bon nivell, guanyant en la categoria s-14 masculí i assolint la 2a. posició en la categoria s-18 masculí. L’estadística de l’equip guanyador va ser la següent: en la categoria s-14 masculí, Jan Monserrate va ser primer en els 60 metres llisos amb un temps de 9"44; Pau Rofes va quedar quart en els 600 metres llisos amb un temps de 2'08"95; Jan Chiló va quedar en la primera posició als 60 metres tanques amb un temps d'11"42; Jaume Pujals va aconseguir la segona posició en la prova de salt de llargada amb una millor marca de 4,04 metres; Boi Estadella va ser primer en el llançament de pes amb un millor intent de 6,80 metres; mentre que en la prova del relleu 4x60 metres –format per Pau Rofes, Enric Barceló, Boi Estadella i Jan Chiló– van quedar primers amb un temps de 39"75.

En l’apartat femení, l’equip s-18 del Club Atletisme Cambrils era 4t i l’equip s-14 quedava en la 5a posició.

Imatge de la competició de salt de llargada

Llançament de pes en l'apartat femení

Comenta aquest article