Cultura

Quico Pi de la Serra actua al Mara's dins la gira del seu 70 aniversari

Per Ignasi Martí

El cantautor català Quico Pi de la Serra, acompanyat d'Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas, el passat divendres al Mara's

El passat divendres a la nit, el pub Mara's va gaudir de la visita de tot una icona de la música del nostre país: Quico Pi de la Serra. El cantautor es troba en gira del seu recent estrenat treball “Quicolabora”, amb el que celebra el seu 70 aniversari i 50 anys a l'escenari. Acompanyat a la guitarra per Amadeu Casas i a l'harmònica per Joan Pau Cumellas, Quico Pi de la Serra va començar l'actuació explicant l'origen de la música blues entre els afroamericans del sud dels EUA.

Els primers acords foren a ritme de boogie i continuaren amb el seu “M'agrada el blues”, una declaració de principis per aquest experimentat músic. Quico Pi de la Serra va oferir un repertori de temes recents combinats amb cançons mítiques del cantautor, arranjades pels tres músics que van actuar divendres i que formen el trio “Quicolabora”.

L'actuació va gaudir d'una bona sintonia entre músics i el públic que omplia el local format per seguidors de sempre i d'ara. L'actuació està emmarcada en el IV cicle Cambrils Jazz & Blues, organitzat per l'associació La Mar de Jazz, que té la pròxima cita aquest divendres al pub la Boheme amb el blues-rock de Sardina's Golden Rule.

Comenta aquest article