Cultura

La música dels Boogaloo Stompers fa vibrar el pub Bule

Per Ignasi Martí, Redacció

Un moment del concert dels Boogaloo Stompers al pub El Bule

La darrera cita del IV Cicle Cambrils jazz&blues, va ser el passat divendres dia 9 al pub El Bule amb l'actuació del sextet Boogaloo Stompers. La banda va oferir una animada sessió musical que recordava l'ambient dels "guateques" dels anys 60', reformulat amb l'energia d'experimentats músics. La formació creada el 2005 està formada per Pau Terol (piano), Gerard Marsal (saxo), Fernando García (bateria), Xavi de la Salud (trompeta i percussions) i Joan Casellas (guitarra).

El públic va poder ballar i gaudir d'allò més amb uns músics que vestits per l'ocasió, van donar-ho tot a l'escenari i van comptar amb la presència d'algun espontani que s'incorporà a la jam final. Tot un privilegi pel públic que omplia el local, que va gaudir d'uns músics que a base d'anys, s'han convertit en autèntics “all stars” de casa nostra.

Quico Pi de la Serra, propera actuació del Cicle de Jazz i Blues

El IV Cicle de Jazz i Blues de Cambrils continuarà aquest divendres 16 de novembre amb una actuació de Quico Pi de la Serra, l’històric cantautor i guitarrista de blues barceloní que, als seus 70 anys, oferirà un concert en format trio acompanyat pel guitarrista Amadeu Casas i de l’harmonista Joan Pau Comellas, en el qual presentarà el seu disc ‘Quicolabora’. El concert de Pi de la Serra tindrà lloc a les 22.30 hores al Mara's Bar Cultural, un local situat a la rambla del Regueral, amb un preu únic de les entrades de 9 euros. Aquesta actuació forma part del cicle jazzístic i de blues, organitzat per l’associació Cambrils, la Mar de Jazz.

El concert de Pi de la Serra és segurament l’actuació més destacada d’aquest cicle. Aquest és el primer que el guitarrista de blues fa després de la seva actuació de la setmana passada a la sala Luz de Gas de Barcelona on va celebrar el seu 70è aniversari i el mig segle com a artista dalt dels escenaris amb un concert on va estar acompanyat d’una dotzena d’artistes.

Veus, cordes, i harmòniques de  tota mena es fusionaran en aquest concert per a presentar un repertori compost de algunes de les cançons més emblemàtiques de Pi de la Serra, fetes en èpoques difícils, així com també una sèrie de blues i fins i tot algunes cançons noves que encara no estan enregistrades en cap disc.

Comenta aquest article