Camp

Mor Esteve Ferran, primer alcalde de Salou, que va ocupar el càrrec entre els anys 1991 i 2007

Per RedaccióL'exalcalde de Salou, Esteve Ferran
L’exalcalde de Salou –Esteve Ferran– va morir aquest passat dissabte, 10 de novembre, després d’una llarga malaltia, a l’edat de 83 anys.
D’antiga familia de pescadors i llinatge de gran tradició a Salou, Esteve Ferran i Ribera va ser el primer alcalde de Salou, després de la seva segregació de Vila-seca, l’any 1989. Ferran va ser el president de la primera gestora del nou municipi, entre els anys 1990 i 1991 i posteriorment, va ocupar el càrrec d’alcalde entre els anys 1991 i 2007. Esteve Ferran va guanyar consecutivament totes les eleccions municipals a les quals es va presentar des de l'any 1991 fins el 2007, amb el partit independent que ell mateix va fundar: Ferran Units per Salou (FUPS). Anteriorment, Ferran també havia estat regidor de l’antic Ajuntament de Vila-seca i Salou per CiU i de la candidatura Pro Segregació.

Tres dies de dol oficial

L'actual alcalde de Salou –Pere Granados–, en nom de la Corporació Municipal, ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de l'exalcalde i la bandera de Salou onejarà a mig pal amb un crespó negre en senyal de dol. A banda, el consistori salouenc ha convocat, avui a les 14 hores, un ple extrordinari urgent amb un únic punt a l’ordre del dia que serà una moció institucional de comiat i de condol pel traspàs de l'il·lustríssim Esteve Ferran i Ribera primer alcalde de la vila de Salou.

Comenta aquest article