Camp

Canal Català Tarragona reprèn el programa "Tarragona Opina"

Per Cristina Sierra

Equip del programa "Tarragona Opina"

El passat dilluns 29 d'octubre, Canal Català Tarragona va reprendre el programa "Tarragona Opina" amb un nou format. La directora i presentadora del programa –Mar Roca– ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que l'objectiu del programa és "arribar amb la immediatesa de la ràdio i la força de la televisió a tota la comarca". "Tarragona Opina" s'emet en directe de dilluns a dijous de les 22.30 a les 23.30 hores i cada dia es repassen les notícies del dia i es tracta un tema principal mitjançant un debat amb diferents convidats.

"Cada dia fem una enquesta al carrer a diferents llocs com Tarragona, Reus, Cambrils...Volem que el programa sigui un referent a tota la comarca", ha afirmat Roca. El programa de Canal Català es va deixar d'emetre el passat 19 de maig i gràcies a diferents col·laboradors, s'ha pogut reprendre i donar-li aquest nou format més atractiu i àgil. La directora del programa ha volgut destacar els col·laboradors que han fet possible la represa de "Tarragona Opina", en especial Ricard Checa, el president del Sindicat de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Tarragona, per la seva "col·laboració directa i diària".

El programa té pàgines a Facebook –https://www.facebook.com/#!/tarragona.opina– i Twitter –@TarragonaOpina– per incentivar la col·laboració i opinió dels ciutadans i ciutadanes i on es pot seguir els temes que es tractaran en els diferents programes. D'altra banda, Roca ha apuntat que "en breu" es podrà seguir el programa via Internet.

Comenta aquest article