Camp

S'inaugura a Tarragona l'Escola de Natura Francolí, una entitat dedicada a l'ensenyament ambiental

Per Redacció

Foto de grup dels assistents a l'acte d'inauguració de l'Escola de Natura Francolí

Amb la presència d’un centenar de persones, ahir es va inaugurar l’Escola de Natura Francolí que impulsa Mare Terra Fundació Mediterrània en col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.  Entre els assistents hi havia l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el Subdelegat del Govern, Jordi Sierra; El Delegat Territorial del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Cèsar Puig; i la Delegada del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Carme Mansilla.

En la seva intervenció, el President de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, va destacar que “aquesta escola era una vella reivindicació que la ciutat es mereixia i que serà un espai des d’on es podra seguir fent la tasca de formació i informació que fa quasi dues dècades que desenvolupa la nostra entitat. A més, aquí també hi haurà la Oficina d’Informació Ambiental adreçada a tot el públic en general”. Juárez també va recordar que Mediterrània fa 18 anys que es dedica a l’educació ambiental durant els quals han passat per les diferents activitats que es fan més de 280.000 alumnes als quals cal sumar els més de 3.000 participants al curs científic que enguany ha arribat a la seva vintena edició.

Per la seva part, l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va explicar als assistents “la necessitat de tenir a la ciutat una entitat com Mediterrània que fa quasi vint anys que treballa pel medi ambient i que consciencia a la societat a qui forma i informa. Aquesta Escola ha de ser i serà un punt de referència territorial”.  Als assistents a l’acte se’ls va lliurar un mocador amb el lema “T’estimo Francolí” que va ser elaborat fa una dècada i que s’ha regalat en aquesta ocasió per recordar que Mediterrània treballa pel Francolí des dels seus inicis.

Comenta aquest article