Camp

Mont-roig del Camp acollirà, aquest cap de setmana, la Primera Mostra d'Oficis i Mercat a l'Antiga

Per Redacció

Cartell promocional de la primera Mostra d'Oficis i Mercat a l'Antiga

Per iniciativa d’un grup de veïns i veïnes de Mont-roig, aquest municipi acollirà els dies 29 i 30 de setembre la Primera Mostra d’Oficis i Mercat a l’Antiga. La idea persegueix recuperar el mercat medieval que en anys anteriors organitzava l’Ajuntament de Mont-roig i donar a conèixer de pas la realitat de les entitats locals i les diferents disciplines artístiques que es mostraran als visitants amb la quarantena de parades instal·lades a la Plaça Gaieta Ivern i els carrers adjacents.

Els artistes participants posaran a la venda els seus productes gastronòmics, vins, joies i orfebreria, elements de decoració, joguines, titelles, complements de vestir, cosmètica, plantes i molts altres elements a preus assequibles. Com a complement a aquest esdeveniment, els participants aniran tots vestits d'època i alguns d'ells elaboraran els seus productes en directe a la mateixa plaça.

La Mostra d'Oficis i Mercat a l'Antiga, que compta amb el suport de l'Ajuntament, estarà oberta al públic els dos dies, 29 i 30 de setembre de les onze del matí a les dues de la tarda i de cinc de la tarda a les deu de la nit. A més, s'ha preparat un extens calendari d’activitats amb la col·laboració de moltes entitats locals que ajudaran a engreixar la festa. Hi haurà diferents recreacions com ara una barberia, un ferrer, un terrisser i una aula d’escola de principis del segle XX on els nens gaudiran d’una contacontes, L’organització també preveu un concurs de fotografia a través de la xarxa social Facebook sobre instantànies d’aquesta Mostra al qual hi poden participar tots aquells veïns i veïnes de Mont-roig del Camp o visitants de fora que nomes caldrà que pengin les fotografies al mur especial que la Mostra té en aquesta xarxa social.

Comenta aquest article