Esports

Bons resultats per als sènior del CB Bàsquet Cambrils i derrota de tres punts per al júnior masculí

Per David Miró

Sènior masculí A
 
L'equip dirigit per Esther Neila va aconseguir una nova victòria davant l'AEET de Valls. Els cambrilencs, que van jugar una primera meitat molt fluixa, van arribar al descans perdent de 15 punts. En el tercer quart l'equip cambrilenc es va col·locar a només dos punts gràcies a la bona defensa en zona 3-2. El partit es va acabar decidint en l'últim segon, el jugador local Dani Peña va anotar un triple sobre la mateixa botzina, donant la victòria als blanc i blaus per només dos punts de diferència 66-64.
 
Sènior femení
 
Les noies també van aconseguir un triomf important en el seu partit de lliga. L'equip femení va estrenar el seu caseller de victòries en aquesta segona fase derrotant el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. La clau del partit va ser la bona defensa de les cambrilenques, que a més van poder controlar el partit en atac, guanyant al final per tres punts de diferència, 53 a 50.  
 
Júnior masculí
 
Per contra, l'equip júnior va sortir derrotat de la pista del Sagrat Cor; encara que va tenir opcions fins al final. L'equip dirigit pel Javi López no va poder aconseguir la seva segona victòria en la fase final de la lliga. El CB Cambrils va acabar perdent per 48 a 45.

 
 
 
 

Comenta aquest article