Informació general

Revista Cambrils activa els dominis "revistacambrils.cat" i "cambrils.tv" per al Diari Digital

Per Lluís Rovira i Barenys

Des d'ahir dilluns 13 de març es pot accedir a Revista Cambrils Diari Digital, també, a través de les adreces www.revistacambrils.cat i www.cambrils.tv. A banda, continua activa l'adreça amb què s'hi ha accedit fins ara, www.revistacambrils.com.

Revista Cambrils va ser una de les entitats que va donar suport a l'Associació puntCat perquè la ICANN concedís aquest domini. Recordem que l'Associació puntCat va presentar el 16 de març del 2004 la candidatura del ".cat" a l'organisme regulador americà ICANN. Per fer-ho va ser necessari redactar un projecte sòlid en termes tècnics i econòmics, així com un pla creïble de comercialització. La web de l'associació va rebre el suport de 68.000 persones, entitats i empreses. Les adhesions a la candidatura provenien de totes les ciutats i països del món on hi viuen catalanoparlants. Aquest fet va ser especialment ben valorat a l'hora de fer la concessió, demostrant que el domini representava una llengua global amb validesa mundial.

El passat 16 de setembre de 2005, l'entitat responsable de la coordinació del sistema de noms de domini a Internet va fer pública l'aprovació definitiva del ".cat" i des de principis d'aquest any s'han començat a activar els primers dominis ".cat".

www.cambrils.tv

Revista Cambrils també ha activat el domini www.cambrils.tv, ja que el Diari Digital també incorpora continguts audiovisuals a les notícies. Des de la posada en marxa de Revista Cambrils Diari Digital, diferents notícies s'han complementat amb cròniques editades en format audiovisual.

Treballar amb aquests continguts audiovisuals, tant a través de les notícies del Diari Digital com en l'elaboració de reportatges, és un dels aspectes que Revista Cambrils vol potenciar de cara a un futur imminent.

Comenta aquest article