Informació general

L'alcaldessa de Cambrils es reuneix amb una fundació que promou la cultura russa a la Costa Daurada

Per Cristina Sierra

Gulnara Nazmutdinova, Mercè Dalmau i Octavio Sanromá, ahir, després de la trobada

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– es va reunir, ahir al matí, amb el president de la Fundación Amigos de Rusia –Octavio Sanromᖠper conèixer de primera mà la feina que està realitzant aquesta entitat creada fa dos mesos. L'acte també va comptar amb la presència de la vicepresidenta de l'entitat, Gulnara Nazmutdinova.

Durant la trobada, Sanromá va explicar els objectius de l'entitat, amb seu a Salou, que es basen en la divulgació de la cultura russa a Espanya i crear lligams entre els dos països. El president de l'entitat va apuntar que l'entitat desenvoluparà la seva activitat a nivell estatal però que prioritzarà la Costa Daurada, ja que és una de les zones més visitades pels turistes russos.

Per la seva banda, l'alcaldessa va destacar que aquesta entitat feia una tasca "interessant". Dalmau va destacar que aquesta oportunitat de fer difusió del turisme rus a la Costa Daurada pertany a l'esperit d'una Europa i d'un món més globalitzat. L'alcaldessa va afirmar que estrènyer llaços amb Rússia contribuirà a conèixer millor la cultura de les persones que ens visiten. "Tenir aquest contacte és obrir camins i establir llaços d'entesa".

Comenta aquest article