Camp

L'Ajuntament de Salou aprova la instal·lació d'una gran superfície comercial al vial del Cavet, molt a prop del terme de Cambrils

Per Redacció

Imatge de la zona on es construirà la gran superfície, al costat del vial de Cavet

La Junta de Govern Local de Salou va aprovar, ahir al matí, l'adjudicació a l'empresa Bon Preu el dret de superfície per a construir un hipermercat al vial del Cavet número 11 amb el carrer de Victòria dels Àngels, molt a prop del terme de Cambrils.
El solar –de titularitat municipal- té 9.144,07 metres quadrats i la superfície total construïda serà de poc més de 12.000 metres, amb un total de 258 places d’aparcament. Aquesta construcció suposarà per a les arques municipals de Salou un cànon inicial de 2’5 milions d’euros, a més d’un cànon anual de 50.000 euros actualitzant l’IPC al llarg de 40 anys. La inversió per part de l’empresa s’acosta als 12 milions d’euros.

En total, l’hipermercat Bon Preu a Salou comptarà amb una àmplia zona comercial d’alimentació; a més de material de neteja personal i de la llar i també un restaurant i una benzinera amb 10 sortidors. L'hipermercat podria donar feina a entre 80 i 100 persones i aquesta xifra es podria augmentar d’unes 20 persones en temporada alta.

A l’hora de concedir el concurs a aquesta empresa, el govern de Salou també ha valorat l’acord amb la borsa de treball municipal com a font per a la selecció dels futurs treballadors. “És per a nosaltres un punt bàsic; des del govern treballem fermament perquè les inversions repercuteixin en generar ocupació al municipi i per això estem les administracions; per ajudar a l’empresa privada a generar confiança”, ha apuntat l'alcalde de Salou, Pere Granados.

Comenta aquest article