Informació general

El diputat Carles Pellicer dóna suport al Consell d'Alcaldes del Baix Camp en la qüestió de la inseguretat ciutadana

Per Redacció

El diputat al Parlament de Catalunya Carles Pellicer dóna el seu suport a les reivindicacions dels alcaldes del Baix Camp sobre la inseguretat que pateixen els municipis de la comarca, segons un comunicat emès el passat divendres.

El diputat al Parlament es va entrevistar amb el president del Consell Comarcal –Robert Ortiga– per parlar d'aquest tema i informar-lo de les iniciatives parlamentàries que ha dut a terme i per "oferir el suport i la intermediació per a totes les gestions que siguin necessàries en el sentit de millorar aquesta situació que fa tant temps que es perllonga".

Segons Carles Pellicer, "els municipis i les comarques del Camp de Tarragona estant patint en els darrers mesos un increment de furs i robatoris que comporten un perill i un increment de la inseguretat en els municipis i en nuclis de població allunyats d'aquests amb la possibilitat de cometre delictes amb un gran nivell d'impunitat".

Pel parlamentari, "tant la Subdelegació del Govern a Tarragona com la Delegació Territorial de la Generalitat del Camp de Tarragona han d'establir mesures de coordinació dels seus cossos i forces de seguretat i augmentar els efectius de protecció i vigilància mentre no es produeixi el desplegament dels Mossos d'Esquadra, per garantir el dret dels ciutadans a la seguretat".

Segons el comunicat, el diputat al Parlament ha presentat diferents iniciatives parlamentàries per tal que es produeixi un avançament del desplegament dels Mossos d'Esquadra, evitar el replegament dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, i mesures per incrementar la presència judicial.


Comenta aquest article