Camp

Intens cap de setmana d'activitats a l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs amb la 13a Nit d'Havaneres i dues curses esportives

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una actuació del grup d'havaneres Vent fort de l'Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs viuran un intens cap de setmana d'actes. Per un costat, avui divendres, a partir de les 22.30 hores a la Marina Seca del Port Esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, tindrà lloc la 13a Nit d’Havaneres a càrrec dels grups d’havaneres Les veus del mar de Canet de Mar, Norai de Palamós i Vent fort de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest és un acte organitzat per l’entitat local Vent fort, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Patrimoni i el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs.

2a Cursa i Caminada de Muntanya Vandekames

Per altra banda, l'endemà dissabte 4 d'agost, s'organitzaran dues curses esportives: la 2a Cursa i Caminada de Muntanya Vandekames i la V Cursa Popular de l’Hospitalet de l’Infant. Unes 300 persones ja s’han apuntat a la segona  edició de la Cursa i Caminada de Muntanya Vandekames, que se celebrarà el dissabte 4 d’agost a Vandellòs, a partir de les 17.30 hores. Els interessats en apuntar-se a encara ho poden fer, a través de la pàgina web www.tretzesports.com.

La principal novetat que hi ha introduït l’organització és el disseny de tres circuits integrats dins d’un que permetrà als participants escollir el més adient a les seves possibilitats. El circuit negre tindrà un recorregut de 22.400 metres i un desnivell positiu de 1.500 metres aproximadament, i estarà dirigit al participant més expert. El circuit vermell, amb un recorregut de 15.400 metres i amb un desnivell positiu d’uns 700 metres, està pensat per al participant de nivell mig.
 El circuit blau, amb un recorregut de 10.600 metres i amb un desnivell positiu d’uns 490 metres, està recomanat per als qui hi vulguin participar en la modalitat de caminada.
 El circuit verd és indicat per als nens i nenes des dels 3 fins als 14 anys. El circuit és urbà i no té cap tipus de dificultat.

Tots els participants tindran al seu abast diferents serveis: aparcament, vestidors i dutxes, piscina gratuïta per a ells i els seus acompanyants des de les 16 hores de la tarda a les 22 hores de la nit, activitats infantils, etc. A més, rebran diversos obsequis. En acabar, així mateix, podran prendre part en una festa en què hi haurà beure i barbacoa. La Vandekames està organitzada pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i Virginia Bay Team, amb la col·laboració tècnica de Tretzesports i el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Àrea d’Esports i C.E. Tretze Atlètic Català.

V Cursa popular de l'Hospitalet de l'Infant
 
La V Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant es disputarà el diumenge 5 d’agost, a partir de les 19 hores. Els interessats en participar en aquesta competició, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, podran apuntar-s’hi al punt de la sortida i l’arribada, que serà la Base de l’Estació Nàutica, situada a la Platja de l’Arenal, a l’anomenada Plaça Sol Solet. La inscripció serà gratuïta. Es podrà triar entre dos recorreguts: un curt, de 900 metres (una volta al circuit petit); i un altre de més llarg de 4.800 metres (quatre voltes al circuit gran). Hi haurà un obsequi per a tots els participants i trofeus per als guanyadors.

Imatge d'arxiu de la cursa popular de l'Hospitalet de l'Infant

Comenta aquest article