Els equips de l'handbol Cambrils surten golejats dels seus partits del passat cap de setmana

Per Xavier Solano

Els equips de l'handbol Cambrils van sortir golejats dels seus partits celebrats el passat cap de setmana. El juvenil masculí va plantar cara a la primera part del partit a un gran Granollers on va estar a dos gols d'empatar el partit però desprès del canvi de tot l'equip en un temps mort, l'equip vallesà va començar a desmarcar-se en el marcador que finalment va reflexar un 19 a 45 excesiu per a un Cambrils lluitador.
El cadet per la seva banda va oferir una bona primera part on van dominar en el marcador. Però una segona part desastrosa va fer que els nois del cadet també perdessin per 20 a 40.

Aquest proper cap de setmana el juvenil es desplaça a la pista del Palautordera, amb l'intenció de conseguir la primera victòria de la temporada