Informació general

El Consell Comarcal del Baix Camp demanarà hora al ministeri de Foment per parlar de la gratuïtat de l'AP-7

Per Judit Pinazo

El Consell Comarcal demanarà hora al ministeri de Foment per reunir-se i plantejar la necessitat de fer gratuït el peatge de l'AP-7 a Cambrils mentre durin les obres de la variant de l'N-340. La decisió s'ha près després de la resposta negativa rebuda per part de la ministra de Foment -Magdalena Álvarez- aquesta setmana quan va assegurar que Cambrils es quedarà sense la gratuïtat de l'AP-7. Així ho afirmava ahir el president del Consell Comarcal -Robert Ortiga- en el marc de la reunió del Consell d'Alcaldes del Baix Camp que es va celebrar a l'Ajuntament de Vinyols. Segons Ortiga "tots els alcaldes del Baix Camp han manifestat la voluntat de presentar mocions en els seus Ajuntaments i demanar aquesta sol·licitud d'entrevista per poder aportar dades que demostren que és necessària aquesta gratuïtat"

Per altra banda Ortiga va afirmar que de moment s'esgotaran totes les vies de negociació possibles sense plantejar-se la possibilitat d'altres tipus d'accions "esperem no tenir problemes, sempre que hem demanat parlar amb el ministeri de Foment se'ns ha rebut cordialment".

D'altra banda, l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, assegurava que el tema de la gratuïtat a l'AP-7 no es quedaria així, "farem una visita a Madrid, al Ministeri de Foment, per tal d'explicar aquesta problemàtica que patim. A més, també he parlat amb el Subdelegat del Govern, Joan M Abelló, que és una persona que quan surt una notícia d'aquestes característiques en premsa se'n preocupa molt i m'ha comentat que n'hauríem de parlar".


Comenta aquest article