Informació general

L'Escola d'Hoteleria acollirà el Sopar per l'Esclerosi Múltiple el proper 16 de març

Per Judit PinazoLa presidenta de l'Associació Esclerosi Múltiple de Tarragona -Teresa Campanera- i la regidora de Benestar Social -Rosa López- ahir en roda de premsa
Un any més l'Escola d'Hoteleria acollirà, el proper 16 de març, el sopar per l'Esclerosi Múltiple, que enguany celebra la seva sisena edició.

L'objectiu del sopar és aconseguir fons per a l'Associació Esclerosi Múltiple que des de fa anys treballa per tirar endavant el projecte de l'Hospital de Dia Mas Sabater, ubicat a Reus, on malalts que pateixen aquesta malatia poden fer activitats de rehabilitació. A la província de Tarragona actualment pateixen aquesta malaltia unes 400 persones.

L'Hospital, que atèn 18 pacients al dia, es manté a través dels convenis entre Benestar i Família, socis de la Fundació i de les diferents campanyes que es van realitzant al llarg de l'any ja siguin exposicions, sopars, activitats d'oci, etc. Des de la seva inauguració, l'any 2000, l'hospital s'ha anat adaptant poc a poc, segons els recursos. Actualment té en servei la planta baixa i aquest any s'ha finalitzat la primera planta que acollirà tres banys adaptats, quatre despatxos i una sala per fer-hi conferències.

Activitats de Vida Diària

La recent finalitzada primera planta de l'hospital també acollirà el servei AVD -Activitats de Vida Diària- que inclourà un bany i una cuina perquè els pacients puguin practicar accions tant quotidianes com banyar-se o prepar un cafè sense l'ajuda de ningú. Segons la presidenta de l'Associació Esclerosi Múltiple de Tarragona -Teresa Campanera- aquest és el primer hospital de la Fundació que podrà oferir aquests servei.

El sopar té un preu de 35€ i es poden aconseguir les entrades a les oficines de Benestar Social al carrer de Sant Plàcid. Per altra banda també s'han posat a la venda tiquets de "fila zero" a un preu simbòlic de 3€ que es poden trobar a totes les Associacions de Dones del municipi i en alguns comerços.

Cada any es dedica el sopar a un personatge rellevant de la història, que enguany serà el compositor Wolfgang Amadeus Mozart, coincidint amb els 250 aniversari del seu naixement. Durant el sopar s'oferirà un petit concert a piano a càrrec de Clara Parra, de l'Escola de Música de Cambrils.

Comenta aquest article