Esports

El Palau Municipal d'Esports acollirà aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya Infantil de Patinatge Artístic

Per Cristina Sierra

Camí Mendoza, Rafael Serrano, Lluís Abella i Mª Rosa Rovira, ahir, durant la presentació del Campionat

El Palau Municipal d'Esports acollirà aquest cap de setmana el Campionat Infantil de Patinatge Artístic, que comptarà amb la participació de 70 patinadors. Les proves començaran aquest divendres a la tarda amb els entrenaments oficials i s'allargaran fins diumenge al migdia. El regidor d'Esports i Festes –Lluís Abella–, el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge –Rafael Serrano–, la presidenta del Club Patí Cambrils –Mª Rosa Rovira– i la presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic –Camí Mendoza– van presentar, ahir, la prova.

El Campionat comptarà amb tres modalitats: individual masculí i femení; figures lliures i obligatòries, i parelles de dansa. Tal com va destacar Mendoza, aquest campionat destaca pel seu alt nivell tot i que els participants tinguin entre 11 i 12 anys. "Tindrem un campionat amb unes dificultats tècniques que no les fan els patinadors sèniors".

La cambrilenca Alba Muñoz aspira a classificar-se pel Campionat d'Espanya

Per la seva banda, el regidor d'Esports i Festes va destacar l'empempta del Club Patí Cambrils a l'hora d'organitzar campionats, ja que anteriorment ha organitzat cites territorials, catalanes i espanyoles. Abella també va aprofitar per desitjar sort a la patinadora cambrilenca Alba Muñoz, que aspira a classificar-se pel Campionat d'Espanya.

Per part de la Federació Catalana, Rafa Serrano va apuntar que "Catalunya és un potència mundial del patinatge" i va afirmar que les persones que vagin a veure el Campionat gaudiran d'aquest esport.

Comenta aquest article