Informació general

Joan Recasens serà el cap de llista d'ERC a les eleccions municipals de 2007

Per Lluís Rovira i Barenys



El candidat d'ERC, Joan Recasens, en un moment de l'assemblea d'hir al vespre
Joan Recasens i Bertran, actual regidor d'Arquitectura i Urbanisme, serà el proper cap de llista d'ERC a les eleccions municipals que se celebraran el mes de maig de 2007. Així ho va decidir l'assemblea de militants de la secció local del partit, que es va celebrar ahir a la nit a la seu local d'ERC, amb el 93% de vots afirmatius i la resta en blanc. Finalment, la de Joan Recasens va ser l'única candidatura que es va presentar.

Joan Recasens encapçalarà per primera vegada la llista electoral republicana i succeirà Jordi Savall, actual segon tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i d'Esports, qui ha estat el cap de llista d'ERC en les dues darreres eleccions municipals.
L'assemblea de militants d'ahir també va designar el comité de confecció de llistes que està format per Elionor Clua, Andrea Pastó, Eloi Jiménez, Joan Ramon Sedó, Marc Just i Joan Recasens. Aquest comité s'encarregarà de la confecció de la llista electoral que posteriorment serà ratificada per l'assemblea de militants i, més tard, pel Consell Nacional d'ERC. En principi, a meitats del proper mes d'abril, la llista d'ERC per a les properes eleccions municipals hauria d'estar enllestida.

Treballar en equip

El candidat d'ERC, Joan Recasens, agraeix a la militància el suport rebut i subratlla que ERC ha de seguir actuant com un equip, tal com sempre ha fet, "he demanat que em deixessin ser el capità d'aquest equip. També he demanat que es mantingui la participació i la corresponsabilitat dels militants en l'elaboració de la llista electoral i en la confecció del programa electoral." L'alcaldable d'ERC vol, a més, que Jordi Savall sigui el número dos de la llista, "la meva proposta, tal com ja vaig dir fa uns dies, és que Jordi Savall continuï en el projecte d'ERC i el tàndem que hem fet aquesta darrera legislatura continuï."

Recasens considera que les espectatives per a ERC són bones, "podríem assolir resultats importants a les properes eleccions municipals. Aquests anys s'ha fet un treball molt bo que ha donat tranquil·litat a l'equip de govern. ERC ha aportat molta de la tranquil·litat de la que l'alcalde feia esment en la conferència que va fer fa uns quants dies".

Comenta aquest article