Informació general

Es lliuren les claus de 15 habitatges socials situats al barri del Nou Cambrils

Per Judit Pinazo



Els propietaris dels 15 pisos de protecció oficial van rebre ahir al migdia les claus de les seves vivendes
L'empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat va lliurar ahir al migdia quinze pisos socials en règim de compra, situats a les parcel·les del Sector 1, al barri del Nou Cambrils. L'acte de lliurament de les claus, es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament, on van assitir-hi el director d'Adigsa a Tarragona -Jordi Navarro-, el director territorial de Benestar i Família -Jordi Tous- i l'alcalde -Robert Benaiges - acompanyats dels 15 nous propietaris.

Els habitatges formen part d'una promoció de 47 pisos, 30 de compra i 17 de lloguer, una part dels quals ja es van lliurar el passat mes de novembre. Els pisos, construïts per l'Institut Català del Sòl (Incasòl) tenen una superfície entre els 59 i els 69 m2, tres dormitoris i una plaça d'aparcament vinculada. El preu dels pisos ronda els 90.000€, un preu molt més assequible que els que hi han actualment al mercat.  Després de més d'un any d'espera entre presentació de sol·licituds, sorteig i l'adjudicació ahir un dels propietaris -David Curto-  mostrava la seva satisfació amb les claus de la seva nova vivenda a la mà "estem molt contents i ja en teniem moltes ganes. L' única queixa és que a causa de les traves administratives ens hem hagut d'esperar molt ja que fa més d'un any que estan acabades les vivendes i fa gairebé un any que es van adjudicar els pisos i fins avui no hem obtingut les claus".

Pel que fa al temps d'espera dels propietaris, el director d'Adigsa a Tarragona - Jordi Navarro- va voler fer autocrítica "avui és el dia més bonic, ja que veus les cares de satisfacció de la gent, tot i així s'ha de reconèixer que des de que es comença l'obra fins que s'entreguen les claus, sabem que passa molt de temps i encara anem una mica lents, en aquest sentit hem de millorar".

Comenta aquest article