Informació general

El projecte de televisió local de Cambrils comença a prendre forma

Per Redacció

En el ple municipal del passat mes de febrer l'Ajuntament va aprovar la creació d'una comissió per a l'elaboració de la memòria d'implantació del servei públic de televeisió local de Cambrils. La comissió, que tindrà la funció de redactar un informe tècnic de gestió, està formada per un representant de cadascun dels partits polítics de l'Ajuntament, el secretari i interventor del consistori, un informàtic, un enginyer, el director de Ràdio Cambrils, la cap de premsa de l'Ajuntament, un tècnic de l'empresa Localred i Tdcom.

Actualment s'estan duent a terme dos processos paral·lels. Per una banda, s'estan mantenint reunions amb els components del consorci que gestionarà la televisió, per parlar de com s'ha de gestionar l'ens i per tal de crear un estatut. Recordem que fins al moment formen part d'aquest consorci les poblacions de Vandellòs, la Selva del Camp, Mont-roig, Riudoms, Cambrils i el Consell Comarcal del Baix Camp. Aquest últim encarregat de gestionar l'entrada d'altres municipis al consorci.

L'altre procés que està en marxa és el de l'adaptació i posterior posada en marxa dels estudis de televisió, que compten amb un pressupost de 250.000 euros. Actualment, segons explicava l'alcalde –Robert Benaiges– en la roda de premsa del ple ordinari del passat mes de febrer el projecte ja està encarregat i està previst que els estudis puguin començar a funcionar aquest proper estiu.

Comenta aquest article