Esports

L'equip Raid Team Cambrils aconsegueix molt bons resultats en la primera prova de trekorientació

Per Redacció

L'equip Cambrils Raid Team va participar el passat diumenge en la primera prova de Trekorientació de la Ruta del Cister 2006, disputada a Vallbona de les Monges. Aquesta és una activitat esportiva que combina el senderisme i l'orientació, pels llocs més singulars al voltant dels monestirs del Císter, i que proposa la realització de diverses proves en forma de circuit.
La primera prova, disputada el passat cap de setmana, estava dividida en tres recorreguts diferenciats segons el nivell de dificultat, en els que s'havien de trobar les diferents balisses o fites, únicament amb l'ajut d'un mapa, brúixola i la cursa a peu.

De l'equip cambrilenc, Toni Calderón i Marc Costa van prendre part en el recorregut blau - amb 23 balisses i 14,3 km de recorregut - aconseguint el primer i segon lloc respectivament. Toni Calderón va finalitzar amb un temps de 1h 24' 55'' i Marc Costa amb 1h 25'10''. Francesc León, l'altre component de l'equip cambrilenc, va participar en el recorregut vermell - amb 23,9 km de recorregut i un total de 33 balisses - acabant en vuitena posició, amb un temps de 2h 37' 39''. També cal destacar el bon resultat de les cambrilenques Ester Barceló i Jessica Urbano, que van participar en la primera prova d'iniciació - amb un recorregut de 6km i un total de 15 balisses - en la que Jessica Urbano va aconseguir el primer lloc i Ester Barceló va obtenir la segona posició.

Les següents cites d'aquesta modalitat seran la IV Trekorientació Bosc de Poblet el proper 2 d'abril, i la II Trekorientació Albereda de Santes Creus, el 7 de maig.

Comenta aquest article