Camp

L'Ajuntament de Salou enllesteix les obres de reconstrucció d'un tram del barranc de Barenys

Per Redacció

D'esquerra a dreta: l'alcalde de Salou –Pere Granados–, el regidor de Gestió de Territori –Marc Montagut– i la regidora de Serveis i Manteniment de la Ciutat –M. José Rodríguez– visitant el tram reconstruït

Les obres de reconstrucció d'un tram del barranc de Barenys, a l'alçada del carrer C, al barri de la Salut de Salou, ja han quedat enllestides després de dos mesos de treballs. En aquest punt, s’ha reconstruït el carrer que va quedar rebentat amb la darrera inundació del passat 21 de març, i s’han introduït modificacions per tal d’augmentar el cabal de desguàs d’un 30% en aquest darrer tram del barranc de Barenys per tal de millorar les condicions de la zona. Així, amb les obres d’enginyeria realitzades es passa dels 25 metres cúbics per segon fins als 32 metres cúbics per segon.

El passat dijous, l’alcalde salouenc –Pere Granados–, va visitar els treballs, juntament amb el regidor de Gestió de Territori de l'Ajuntament de Salou –Marc Montagut– i la regidora de Serveis i Manteniment de la Ciutat, M. José Rodríguez, que ja estan gairebé enllestits. La propera setmana, les màquines acabaran l’asfaltat dels dos carrers afectats que creuen amb el carrer C; els carrers de València i el carrer del Sol. Durant les obres també s’han reconstruït els murs de les comunitats de veïns adjacents al carrer que també van quedar també afectats per la important força de la barrancada. El cost de reparació dels desperfectes ha pujat a uns 140.000 euros.

Comenta aquest article