Esports

El FS Laguna celebra un torneig de futbol sala per commemorar el 10è aniversari de l'ascens a 2a B

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de grup dels jugadors que van participar en el quadrangular de futbol sala

El Palau Municipal d'Esports va acollir, aquest passat diumenge al matí, un torneig quadrangular organitzat pel FS Laguna de Cambrils com a commemoració del 10è aniversari de l'ascens de l'equip a la 2a B. El torneig va suposar una trobada de jugadors veterans. Hi van participar els Veterans del Laguna, els Jugadors del Laguna de l'ascens a Nacional, els Veterans del Mediterrani i els Veterans dels Patxanguerus d'Alforja.
Els partits es van jugar a 25 minuts cadascun. Els dos equips del Laguna van arribar a la final després que el Veterans Laguna s'imposés al Veterans Mediterrani per 4 a 3 i que els Jugadors del Laguna de l'ascens a Nacional s'imposessin als Veterans dels Patxanguerus per 2 a 0. L'equip de l'ascens a Nacional A va guanyar el torneig després d'imposar-se pel resultat de 2 a 1 als Veterans del Laguna. Per la seva part, el Veterans dels Patxanguerus va quedar tercer després d'imposar-se al Veterans del Mediterrani per 2 a 1 en el partit pel tercer i quart lloc.
El torneig va significar el retrobament de molts jugadors i es va viure en un ambient festiu i competitiu alhora. Com a cloenda, els jugadors del club organitzador li van lliurar una placa a José Laguna, president del FS Laguna, per la seva dedicació i sacrifici envers el club.
La intenció, segons va expressar el mateix José Laguna, és el de continuar fent aquest torneig cada any.

Ara fa 10 anys, el FS Laguna va aconseguir l'ascens a la 2a B després de quedar campió de 3a divisió per davant del Sant Andreu. Aquest ascens va permetre iniciar els anys més gloriosos del club cambrilenc ja que tres anys més tard van pujar a la 2a A, l'antiga divisió de Plata, cosa que va significat la professionalització del club.

José Laguna va rebre una placa commemorativa de part dels seus exjugadors

Comenta aquest article