Esports

La Penya Cicloturista Cambrils celebra Sant Joan amb una sortida a Duesaigües

Per Gerard Ballester

Foto de grup dels penyistes davant del pont de la via del tren a Duesaigües

Al llarg de la història de la Penya Cicloturista Cambrils, des de la seva creació a l’any 1973, han estat moltes les fotografies oficials que deixaven constància dels ciclistes que conformaven el club en un període concret. Tanmateix, ja havia transcorregut una dècada des de l’última vegada, molts relleus i noves incorporacions de penyistes.

Per aquest motiu, diumenge passat, dia de Sant Joan, la Penya va decidir convocar tots els seus socis per a la realització d’una fotografia conjunta de tots els grups. A l’esdeveniment hi van acudir més d’una seixantena de ciclistes del centenar que conforma l’entitat. El lloc més indicat per immortalitzar el moment era davant del pont de la via del tren a Duesaigües, el peu del Coll de la Teixeta, el coll més emblemàtic per la Penya Cicloturista pel fet de ser el més proper a Cambrils i perquè cada any hi té lloc la plantada del pessebre a dalt de tot.

Després de la fotografia, els penyistes van realitzar un esmorzar sota els plataners de la font de Duesaigües: pa amb tomàquet i el pernil que havien guanyat a la Marxa Cicloturista Ruta del Mestral, celebrada a Hospitalet de l’Infant, per ser el club amb més representants a la Marxa.

Comenta aquest article