Societat

Una vintena de xiquets participen en l'activitat "Juguem amb la natura" organitzada per l'Escola de naturalistes El Gaig Blau

Per Berta Ruiz

Els xiquets i xiquetes van fer activitats al parc per apropar-se al món de la natura

L'Escola de naturalistes El Gaig Blau va organitzar, ahir a la tarda al parc del Pinaret, una activitat oberta per a la canalla, sota el títol "Juguem amb la natura". Una vintena de xiquets i xiquetes d'entre 6 i 10 anys van prendre part en els diferents jocs i tallers que es van muntar. Tal com va explicar la coordinadora de l'escola –Maica Granell–, es van fer tres activitats a l'exterior: una per conèixer els ocells, una altra per conèixer les plantes medicinals i aromàtiques que hi ha al parc i els seus usos i un tercer, "per conèixer els 'nostres veïns' que són els animals. Una activitat per veure si els animals estan contents de tenir-nos a nosaltres de veïns o no, i ho fem a través d'un joc sobre els esquirols. Intentem fer veure als nens com viuen els esquirols quan nosaltres no intervenim i també quan, amb la intervenció de l'home, se'ls hi trastoca el seu medi". El quart taller es va fer a l'aula verda del parc i va consistir en fer dibuixos amb diferents materials, que la canalla va recollir del parc, "per tal de veure com la natura ens dóna tot allò que necessitem, fins i tot per a fer art".

Amb aquesta activitat, l'Escola de naturalistes El Gaig Blau va cloure el seu curs. El proper mes de setembre s'obrirà el període d'inscripcions i el mes d'octubre començaran de nou les activitats. Per a més informació es pot accedir a la pàgina web www.escoladenaturalistes.blogspot.com.

Un moment del taller que consistia en fer dibuixos amb material que els nens i nenes van recollir del parc

Comenta aquest article