Informació general

Quatre bloguers del web de viatges MiNube.com fan una estada per conèixer Cambrils

Per Redacció

Els bloguers de MiNube.com van visitar la iogurteria Myogurt, situada al port

Durant tres dies, el Patronat de Turisme de Cambrils ha organitzat una visita adreçada a quatre bloguers del web de recomanacions de viatge MiNube.com, amb l’objectiu de donar a conèixer Cambrils a les diferents xarxes socials. Els bloguers compartiran la seva experiència a través de blogs personals, twitter, perfils de facebook, flickr, vídeos a youtube i d’altres eines 2.0 que van directament amb una pàgina que és consultada a diari per milers de persones que busquen informació sobre destinacions i principalment recomanacions de gent que ha viscut l’experiència.
 
Les activitats que se'ls hi han programat han estat activitats nàutiques, degustacions d’oli a la Cooperativa, visites amb seg-way per la població, baptisme de pitch&putt, tallers de pintura, passejos pels racons emblemàtics de la vila i del port, una sortida en catamarà per contemplar la costa i una sessió sobre l'elaboració de gelats i granissats. Per a fer possible el viatge, el Patronat ha comptat amb la col·laboració d’empresaris i entitats cambrilenques que s’han mostrat disposades a participar en aquesta promoció del municipi.

La promoció 2.0 , objectiu del Patronat

Aquesta acció s’ha emmarcat dins del Pla d’Actuació 2012 del Patronat de Turisme de Cambrils que contempla com un dels objectius fixats, el treballar a favor de la promoció i difusió del municipi a través d’internet, ja que molts turistes actuals i potencials fan servir les noves tecnologies i Cambrils també ha de créixer estratègicament en aquest àmbit.

Comenta aquest article