Cultura

Sant Carles de la Ràpita acull l’exposició “1911. Sobreviure a la tempesta” produïda pel Museu d'Història i l'Arxiu de Cambrils

Per Redacció

Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició a Sant Carles de la Ràpita

El passat divendres, a l'església Nova Sant Carles de la Ràpita, va tenir lloc la inauguració de l'exposició "1911. Sobreviure a la tempesta", produïda pel Museu d'Història de Cambrils i l'Arxiu Municipal de Cambrils. El regidor de Planificació de Ciutat i Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Francesc Garriga–, juntament amb la regidora de Cultura, Comerç, Medi Ambient i Habitatge de Sant Carles de la Ràpita, Elisabeth Castellà, van ser els encarregats de presidir l'acte.

A banda, la inauguració de la mostra va ser complementada amb una visita guiada, duta a terme pels comissaris de l’exposició, Gerard Martí i Montserrat Flores, que es van mostrar molt satisfets per l’acollida que està rebent, ja que després d'itinerar per set poblacions, més de 30.000 persones l’han visitat. En aquesta ocasió, l'exposició farà estada a les Terres de l’Ebre fins el 31 d’agost, en un indret que també va ser afectat, i on hi ha documentats nombrosos danys materials, però cap víctima mortal.

Comenta aquest article