Informació general

"Cambrils, la mar de tapes. Tapes per a tots" serveix 22.000 tapes en la primera edició

Per Cristina Sierra

Pep Pellicer, Francesc Domingo i Josep Fernández van valorar molt positivament la primera edició de la ruta

La ruta "Cambrils, la mar de tapes. Tapes per a tots" ha superat amb escreix les previsions inicials i ha servit prop de 22.000 tapes. Ahir al matí al Patronat de Turisme, el regidor de Turisme –Xavier Martí–, la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– i els representants de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils –Francesc Domingo, Pep Pellicer, Josep Fernández i Maria Bertran– van fer una valoració molt positiva d'aquesta primera edició que es va fer del 8 al17 de juny.

Domingo va destacar la gran participació que hi ha hagut, tant dels locals com de la gent d'arreu de la província que va venir per fer la ruta. Tal com va apuntar el representant de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, a aquest èxit s'hi ha de sumar les pequetapes, que tot i no haver-se quantificat, han estat molt ben acollides per les famílies. Domingo va afirmar que el dia que més tapes es van servir va ser, "sorprenentment", el primer dissabte de la ruta.

Per la propera edició es preveu que hi hagi una quarantena d'establiments participants

Vist l'èxit d'aquesta edició, Domingo va apuntar que l'Associació ja pensa en una segona edició per l'any vinent que podria comptar amb la participació d'una quarantena d'establiments.  El representant va explicar que en aquesta primera edició es van quedar molts establiments fora per haver-se esgotat el termini d'inscriure's. Per la seva banda, Pellicer va voler agrair el suport rebut per part de l'Ajuntament de Cambrils i d'Estrella Damm, patrocinador oficial de la ruta.

Des de les regidories de Promoció Econòmica i Turisme, els regidors van valorar molt positivament aquesta iniciativa. Carme Cros va afirmar que aquesta ruta no podia faltar a Cambrils, "ja que és el referent gastronòmic". Per la seva part, Xavier Martí va apuntar que aquesta edició ha estat fruit del treball conjunt entre la regidoria de Turisme i la de Promoció Econòmica i, "enguany, es podran veure més projectes d'aquest treball". D'altra banda, Martí va demanar que aquesta complicitat que hi ha hagut amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils també hi sigui amb la Unió de Botiguers i altres entitats per a futurs projectes.

Comenta aquest article