Informació general

Benestar Social bonificarà un 85% de famílies amb dificultats socioeconòmiques perquè participin en les activitats d'estiu

Per Cristina Sierra

La regidora de Benestar Social, Lluïsa Rom, ahir en la roda de premsa

La regidoria de Benestar Social ajudarà a les famílies amb discapacitats, problemes de conciliació i monoparentals perquè puguin participar en les activitats d'estiu "Cambrivacances", "Sortides a la platja" i "Vacances poliesportives". La regidora de Benestar Social –Lluïsa Rom– va presentar la mesura, el passat divendres, que compta amb un pressupost de 10.000 euros. Tal com va explicar Rom, enguany hi han hagut 103 sol·licituds i es bonificarà el 85%  de les peticions rebudes que corresponen a 57 famílies.

Els criteris d'accés a la convocatòria són: nens i nenes de 3 a 14 anys empadronats a Cambrils i amb uns ingressos familiars mensuals determinats. La regidoria va apuntar que l'àrea de Benestar Social havia prioritzat l'ajut a les famílies amb problemes de conciliació de la vida familiar i laboral, famílies monoparentals, família nombrosa i discapacitats.
En concret, la regidoria ha cobert el 100% de la demanda de famílies amb discapacitat, el 93,7% amb problemàtica de conciliació, el 89,2% de famílies monoparentals, el 88,5% de famílies nombroses i el 83,·% amb famílies de més de dos fills.

Comenta aquest article