Esports

L'Ajuntament de Cambrils signa un conveni de patrocini amb el campió del món d'enduro 1 Ivan Cervantes

Per Judit Pinazo



Ivan Cervantes en plena exhibició, ahir, a la platja del Regueral de Cambrils
L'Ajuntament de Cambrils es convertirà durant tota aquesta temporada en un dels patrocinadors oficials del campió del món d'enduro 1, el cambrilenc Ivan Cervantes. Així es va acordar ahir amb la signatura d'un conveni entre el pilot local i l'Ajuntament a les instal·lacions del recentment renovat Club Nàutic.

El pilot lluirà el logo "Cambrils a bon port" a la part superior de la seva granota, just al costat del coll. L'any 2004 l'Ajuntament ja havia patrocinat el pilot i enguany torna a fer-ho. El conveni consisteix en una aportació econòmica, feta des de l'Àrea de Participació Ciutadana i la de Turisme, de 18.000 euros per donar suport al pilot i que l'Ajuntament pugui utilitzar el nom del pilot cambrilenc en determinades ocasions per contribuir al reconeixement del municipi. Per al campió mundial serà un motiu d'orgull poder lluir el nom del seu poble en les competicions "em fa molta il·lusió poder intentar guanyar un altre mundial amb el suport del meu Ajuntament; això m'anima molt".

Portar el nom de Cambrils arreu del món

L'alcalde, Robert Benaiges, va destacar les qualitats d'Ivan Cervantes "és una gran satisfacció per al municipi gaudir d'un campió del món i des de l'Ajuntament tenim l'obligació de donar suport a aquelles iniciatives esportives que porten el nom de la ciutat arreu del món. El nostre desig és que això pugui repetir-se durant molts anys".

Per altra banda, l'alcalde va recalcar que el paper de l'administració municipal en aquest tipus d'esports és molt important "és bo tenir consciència que no només n'hi ha prou en donar suport a l'esport de base o a l'esport que es fa en els clubs de les ciutats, sinó que també és important fer-ho a aquells equips o persones que tenen importància i capacitat mediàtica de portar el nom de la ciutat arreu".

Abans de la signatura del conveni, Ivan Cervantes, a
companyat del campió d'Espanya d'enduro 3 –Xavi Galindo– i el pilot oficial de l'equip KTM –Lucas Puertas– van  oferir una exhibició de les seves qualitats damunt la moto en un circuit muntat a la platja del Regueral.

Ivan Cervantes ha començat la temporada amb bon peu, ja que ha guanyat la Copa Cross Country després de disputar-se la tercera i última prova aquest passat cap de setmana. El pilot local va afirmar que espera repetir l'èxit de l'any passat. La propera cita serà aquest cap de setmana a Sitges, on es disputarà la primera prova del Campionat d'Espanya. A partir d'ara el pilot cambrilenc recorrerà diverses ciutats de l'Estat i d'Europa per intentar aconseguir els millors resultats tant en el campionat estatal com en el campionat del món.

Comenta aquest article