Informació general

Set associacions d'empresaris locals finançaran els focs artificials que clouran la 55a edició de la Fira Multisectorial

Per Cristina Sierra

Els representants de les associacions cambrilenques, la regidora de Promoció Econòmica i l'alcaldessa de Cambrils, ahir, en un moment de la roda de premsa

Set associacions d'empresaris de Cambrils finançaran els focs artificials que serviran per cloure, el proper diumenge 3 de juny, la 55a edició de la Fira Multisectorial. L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– i els representants de les associacions d'empresaris van presentar, ahir al matí, aquesta iniciativa que des de l'Ajuntament "s'ha acollit amb entusiasme", tal com va apuntar Dalmau.

Les set associacions que aportaran els 3.500 euros que costa la pirotècnia són: el Club Nàutic de Cambrils, la Unió de Botiguers de Cambrils, l'Associació Local d'Empreses de la Construcció de Cambrils, l'Associació d'Empresaris d'Hoteleria de Cambrils, el Polígon Industrial Belianes, l'Agrupació de Càmpings de Cambrils, i l'Associació Hotelera Salou–Cambrils–La Pineda.

Carme Cros: "Ens omple de satisfacció que, en aquests moments tan difícils, el teixit empresarial de Cambrils tingui aquest coratge"

La regidora de Promoció Econòmica va voler agrair aquesta iniciativa dels empresaris cambrilencs. "Aquesta iniciativa és la millor cloenda per aquests 55 anys de la Fira Multisectorial, ens omple de satisfacció que, en aquests moments tan difícils, el teixit empresarial de Cambrils tingui aquest coratge i vulgui recuperar els focs". Cros va apuntar que aquesta iniciativa és una mostra més que "a Cambrils, l'empresariat està viu".
La regidora també va destacar que aquesta és la primera vegada que hi havia una iniciativa conjunta del sector empresarial i va apuntar que "és més necessari que mai establir sinergies entre el sector públic i privat i unir esforços".

Focs austers però correctes

Per la seva part, el president de la FECAM –Ignasi Recasens– va destacar la importància de la Fira Multisectorial, ja que "és l'aparador anual de moltes activitats empresarials". Segons va apuntar Recasens, els focs, que aniran a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló, seran austers però correctes. "Lo important és tenir-los i recuperar-los, els focs aniran en la línia de la situació actual".

Comenta aquest article