Informació general

La Unió de Botiguers firma un conveni amb l'Àrea Cambrils Cooperativa

Per Cristina Sierra

Tomàs Sierra i Gonzalo Perdrix, en l'acte de signatura del conveni

La Unió de Botiguers de Cambrils va firmar, el passat divendres al matí, un conveni amb l'Àrea Cambrils Cooperativa. El president de la Unió de Botiguers –Tomàs Sierra– i el conseller delegat de l'Àrea Cambrils Cooperativa –Gonzalo Perdrix– van signar el conveni a les instal·lacions de l'àrea. Tal com va apuntar Sierra, "amb aquest conveni, els associats de la Unió de Botiguers tindran descomptes en tots els serveis de l'àrea".

Per la seva banda, Perdrix va afirmar que "l'Àrea Cambrils Cooperativa pretén arribar al major nombre d'empresaris cambrilencs perquè es puguin afavorir d'aquest conveni. Ens fa molt feliços". El conseller delegat també va explicar que l'àrea ha esdevingut tot un referent, ja que cada vegada hi va més gent que gaudeix dels seus serveis, com el rentat de cotxes o el servei de bar i restaurant les 24 hores del dia.


10 guanyadors del sorteig del Dia de la Mare

D'altra banda, el mateix divendres al matí, la Unió de Botiguers va fer el sorteig del dia de la Mare als estudis de la TDCamp. El premi consistia en un xec de 30 euros, dues entrades a l'Aquum La Pineda i dues targetes descompte a l'Àrea Cambrils Cooperativa. Els 10 guanyadors van ser: Núria Vernet, Sonia Azor, Jordi Llevat, Meritxell Benaiges, Cristina Larios, Antonia Puerta, Sílvia Álvarez, Asun Mullerat, Sílvia González i Francesc Galorons.

Jordi Sancho i Tomàs Sierra, en el moment del sorteig de la UB corresponent al dia de la Mare

Comenta aquest article