Informació general

Cambrils, Salou, l’Ametlla de Mar, Mont-roig i Vandellòs-l’Hospitalet renoven el seu conveni anual amb l’Estació Nàutica Costa Daurada

Per Cristina Sierra

Joan Albert Campos, Andreu Martí, Mercè Dalmau, Pere Granados, Ferran Pellicer i Àlex Marfull, ahir, després de la signatura del conveni

El Patronat de Turisme de Salou va acollir, ahir al matí, l'acte de renovació del conveni anual dels cinc municipis –Cambrils, Salou, Mont-roig, Vandellòs-l’Hospitalet i l’Ametlla de Mar– que formen part de l’Estació Nàutica com una mostra més del seu compromís pel turisme nàutic. A l’acte hi van assistir l’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, l’alcalde de Salou –Pere Granados–, l’alcalde de Mont-roig –Ferran Pellicer–, l’alcalde de l’Ametlla de Mar – Andreu Martí– i el regidor de Turisme de Vandellòs-l’Hospitalet de l’Infant –Àlex Marfull–, acompanyats del president de l’Estació Nàutica Costa Daurada –Joan Albert Campos–.

El conveni es firma cada any i té com a finalitat donar suport a l’Estació Nàutica perquè es puguin realitzar diferents accions de promoció i comercialització de les activitats nàutiques a les cinc poblacions, així com donar a conèixer la seva oferta entre el turisme esportiu. Enguany, les novetats que presenta l’Estació Nàutica és la incorporació de l’Ametlla de Mar al consorci, la incorporació de l’idioma rus als catàlegs de producte o l’increment dels punts de comercialització.

10 anys de conveni

En el torn de paraula, l’alcalde de Salou va recordar que enguany fa 10 anys que es va iniciar aquest projecte de conveni que "incrementava l’oferta turística dels municipis". Granados va destacar la importància que té per Salou el turisme esportiu i va apuntar que la nàutica té un paper important i "ha d’anar creixent tant en qualitat com en quantitat". D’altra banda, l’alcaldessa de Cambrils va afirmar que "des de Cambrils hi participem des del principi, juntament amb Salou i Mont-roig. Posem el nostre granet de sorra amb l’Estació que complementa els atractius  turístics de la nostra població".

Per la seva banda, els alcaldes de Mont-roig i de l’Ametlla de Mar van refermar el seu compromís amb l’Estació Nàutica i el regidor de Turisme de Vandellòs-l’Hospitalet va fer una crida als alcaldes per sumar serveis que millorin la qualitat de les platges de la zona.

Comenta aquest article