L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez obté una plata i un bronze al campionat de Catalunya de proves combinades

Sílvia Gutiérrez, en la prova de salt d'alçada

El passat cap de setmana, els dies 5 i 6 de maig, es van disputar a l’estadi Serrahima de Barcelona, els campionats de Catalunya de proves combinades en les categories absolut, promesa, júnior i juvenil.

L’atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez Comes, del Club Atletisme Tarragona, va tenir una destacada participació i en la classificació final va aconseguir la medalla de plata en la seva categoria, la júnior, i la de bronze en la categoria absoluta. Del còmput global de l’heptatló cal destacar la millor marca personal als 200 metres llisos i als 800 metres llisos, així com la puntuació global que va ser de 4.173 punts, marca personal de la combinada. Les marques aconseguides en el decurs de l’heptatló van ser: a la prova dels 100 metres tanques: 15”44;  al salt d’alçada 1,50 metres; al llançament de pes 9,21 metres, a la cursa dels 200 metres llisos: 27”66; al salt de llargada 5,23 metres; al llançament de javelina: 24,57 metres i a la cursa de 800 metres llisos un temps de 2’34”74.

El resultat obtingut en el campionat permetrà a l'atleta cambrilenca participar i representar a Catalunya en el campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques que s’ha de celebrar els dies 26 i 27 de maig a la població d’Arona, situada a Tenerife.