Esports

El Club d’Handbol Cambrils aconsegueix quatre guardons a la Festa de l’Esport Cambrilenc

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto dels guardonats a la Festa de l’Esport d’enguany
La presidenta del Club d'Handbol Cambrils recull el guardó a l'entitat esportiva de l'any
Un any més, el Club d’Handbol Cambrils va ser el gran triomfador de la Festa de l’Esport Cambrilenc ja que es va emportar quatre dels guardons que es van lliurar durant la vetllada. El Club d’Handbol va ser reconegut com a entitat esportiva de l’any 2002 i també va rebre la distinció per la seva trajectòria esportiva de la temporada anterior. A més, els equips cadet infantil i cadet femení del club van ser guardonats com a equips més destacats en la categoria promesa i en categories de majors de 14 anys, respectivament. En aquesta setena edició de la Festa de l’Esport Cambrilenc, que va tindre lloc el passat 17 de gener, també van ser guardonats Josué Mena, del Club Atletisme Cambrils, com a esportista promesa més destacat; Jacint Prim Pentinat, de la Penya Cicloturista Cambrils, com a esportista més destacat major de 14 anys, i José Laguna, del CFS Laguna, com a entrenador més destacat. També es va reconèixer el mèrit esportiu d’una sèrie de clubs locals que la temporada anterior havien aconseguit pujar de categoria. A més de l’esmentat Club d’Handbol Cambrils, també van rebre el reconeixement l’Escola de Futbol Veterans de Cambrils, el Club de Futbol Sala Laguna, el Tennis Taula Cambrils i el Club de Futbol Oleastrum. El pilot cambrilenc Ivan Cervantes, campió d’Espanya d’enduro, també va rebre el reconeixement públic dins la Festa de l’Esport.

Acte en dues parts

La Festa de l’Esport Cambrilenc va seguir la línia encetada a les darreres edicions. Una primera part es va desenvolupar al Palau Municipal d’Esports, on es va entregar una part dels premis de la vetllada. A continuació, es va celebrar un sopar en un restaurant cambrilenc, on es va fer el lliurament dels premis corresponents als clubs esportius. Totes dues parts van estar amenitzades per l’humorista Dani Pérez.

Club Handbol CambrilsEscola de Futbol Veterans de Cambrils
Club Futbol Sala LagunaTennis Taula Cambrils
Club de Futbol OleastrumIvan Cervantes

§ Part dels diners destinats a les subvencions a les entitats esportives es va desviar per pagar el Parc Infantil de Nadal§

Una bona part de la partida pressupostària destinada a les subvencions esportives corresponents a l’any 2002 es va fer servir per pagar el Parc Infantil de Nadal. Mitjançant un decret d’alcaldia de l’anterior alcalde, es van treure uns 30.000 euros de la partida destinada a les subvencions esportives, que tenia un total de poc més de 48.000 euros, i es van destinar al pagament del Parc Infantil de Nadal. Aquest fet va ser denunciat pel nou regidor d’Esports, Jordi Savall, en la compareixença de premsa feta el dia abans de la Festa de l’Esport Cambrilenc. El mateix dia de la festa, el regidor d’Esports també en va fer referència davant els esportistes i els clubs assistents. Segons va dir el regidor, la seva intenció era la de poder donar les subvencions als clubs en motiu d’aquesta festa, “ara, però, no es podran pagar fins al mes de març, quan el pressupost municipal per al 2003 estigui aprovat. Com a compensació per aquest retard, la partida pressupostària per a l’any 2003 s’augmentarà en un 50 per cent”. El regidor va voler precisar que aquest anunci d’augment de les subvencions no s’havia de mirar com una mesura electoralista, “ja que aquests darrers anys s’havia congelat aquesta partida”.

§ L’Ajuntament vol construir la pista d’atletisme al terme municipal cambrilenc§

L’Ajuntament mirarà de trobar uns terrenys adients per a la construcció de la pista d’atletisme dins el terme municipal cambrilenc. En aquests moments hi ha damunt la taula la subvenció de la Generalitat per a la construcció d’aquesta pista, subvenció que puja 403.000 euros i que s’ha d’invertir en el període 2004-2005 en el projecte que es va presentar i que contemplava la construcció de la pista en els terrenys contigus al Palau Municipal d’Esports, dins el terme municipal de Vinyols i els Arcs. El regidor d’Esports va dir que tenia prevista una entrevista amb el secretari general d’Esports de la Generalitat, Josep Maldonado, per mirar de conservar la subvenció reconduint-la a un projecte de pista d’atletisme dins el terme municipal cambrilenc, “el problema dels terrenys de Vinyols és que els propietaris dels terrenys encara no han cedit els terrenys a l’Ajuntament de Vinyols. A més, abans d’invertir 300 milions de pessetes al terme de Vinyols, s’ha d’estudiar bé”, va manifestar.

Comenta aquest article