Esports

Josep Maria Català deixa la banqueta

Per Marc Libiano

Josep Maria Català el dia de la presentació de l’equip

La decisió no va ser fàcil per al fins ara entrenador cambrilenc, però ja la passada setmana, Català va anunciar a la directiva que no continuaria al capdavant de l’equip. Tot i que la junta va intentar convèncer el reusenc, la intenció de marxar era definitiva per motius laborals i personals. L’entitat cambrilenca, doncs, es va posar a treballar a corre-cuita per tal de trobar un tècnic de garanties que agafés l’equip fins a final de temporada. Tot i les poques possibilitats que ofereix el mercat a aquestes alçades d’any, el Cambrils s’ha fet amb els serveis de Joan Antoni Nene Zabalía, exentrenador del Reus Ploms i el Flix.

Zabalia dirigirà, en un principi, l’equip fins a final de temporada tot i que si les coses funcionen normalment és probable que el club li dongui la confiança de cara al pròxim curs. Sens dubte el nou entrenador cambrilenc disposa d’una gran experiència, ja que sap què és entrenar conjunts d’entitats com el Reus Deportiu o el recent desaparegut Flix, tots dos a la màxima divisió de l’hoquei estatal.

Començament irregular


Pel que fa als dos primers partits del recent estrenat any, l’Hermanos Berga Cambrils ha aconseguit guanyar-ne un i perdre’n l’altre, per la mínima com sempre. Amb el Manlleu, el passat 12 de gener, els cambrilencs, encara amb Català a la banqueta, no van donar opció al Manlleu i el van golejar (8-3) al palau d’esports local. Els cambrilencs es van mostrar molt superiors al seu rival en tot moment i pràcticament no van tenir problemes per fer-se amb una nova victòria que els situava entre els millors de la categoria. L’última ensopegada va arribar el passat 18 de gener a la pista del Ripoll. El Cambrils va tornar a cedir per un sol gol (5-4) en una pista complicadíssima i repleta de públic. Cal destacar que l’equip va ser guiat des de la banqueta per Carles Torrens, tècnic del conjunt júnior, ja que Josep Maria Català acabava d’abandonar la disciplina local. Tot i remuntar un 4-1 en contra, els cambrilencs van acabar perdent al final, tot i que podien haver puntuat perfectament.

Cambrils 8
Manlleu 3
Cambrils: Cañelles, Rubio, Garcia, Rañé, Roig Tost –cinc inicial– Roig Vives, Besora, Franch i Carbó
Gols: Rañé (2), Roig Tost (2), Rubio (2), Besora i Roig Vives.

Ripoll 5
Cambrils 4
Cambrils: Cañelles, Rubio, Garcia, Rañé i Roig Tost –cinc inicial– Besora, Franch, Carbó, Roig Vives.
Gols: Rañé, Carbó, Roig Vives i Rubio.

Comenta aquest article