El Club Atletisme Cambrils suma tretze medalles en la segona jornada del campionat territorial en pista a l'aire lliure

Boi Estadella, abans de fer un salt amb la perxa

El passat dissabte 28 d'abril es va disputar, a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Valls, la 2a. jornada del Campionat Territorial d’Atletisme en pista a l’aire lliure. Un cop més els atletes del Club Atletisme Cambrils van competir a un excel·lent nivell, assolint un total de 13 medalles: 6 d’or, 3 d’argent i 4 de bronze. En aquest apartat van assolir la 1a. posició entre tots els clubs de la demarcació territorial. Després de les dues primeres jornades, els atletes locals estan al capdavant de la classificació general d’un total d’onze clubs de la demarcació territorial. Els atletes més destacats van ser la Carolina Molina a la categoria cadet i el Boi Estadella a la categoria aleví, assolint tres medalles cadascú.

Tretze medalles pels cambrilencs

Els atletes que van pujar al pòdium van ser: Carolina Molina or als 300 metres llisos cadet femení, or al llançament de javelina cadet femení i argent al triple salt cadet femení; Boi Estadella va aconseguir l'or al llançament de pilota aleví masculí, l'argent als 2.000 m. marxa aleví masculí i l'argent al salt amb perxa aleví masculí; Inés Delgado va guanyar l'or al llançament de pilota aleví femení i el bronze als 2.000 m. marxa aleví femení; Jan Chiló va obtenir l'or als 60 metres llisos benjamí masculí i el bronze al llançament de pilota benjamí masculí; Ana Delgado va guanyar l'or als 3.000 metres marxa infantil femení; Jaume Pujals va assolir el bronze al llançament de javelina infantil masculí i Rafel Pentinat, el bronze als 2.000 m. marxa aleví masculí.
Tanmateix, continuava la progressió atlètica s’assolien un gran nombre de marques personals i marques mínimes per participar als Campionats de Catalunya de les categories respectives.

Anna Riu queda 32a en el campionat de Catalunya de 10 quilòmetes en ruta

El diumenge 29 d'abril es va disputar al Circuit de Montmeló el Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en Ruta. La cursa va tenir lloc al circuit on es disputen curses del Campionat del Món de Fórmula 1 i de motociclisme.
De part del Club Atletisme Cambrils hi va participar l’Anna Riu, que va finalitzar la cursa en 32a. posició de la categoria femenina amb un temps de 51:29. Aquesta marca està lluny de les seves possibilitats donat que s’acabava de recuperar d’una lesió produïda durant la participació en la Marató de Barcelona. Tot i així, va millorar la classificació de la temporada passada, on va acabar en 40a. posició.