Esports

Victòries del FC Cambrils i el Marina, empat del Vilafortuny i derrota del Cambrils United en la jornada futbolística del cap de setmana

Per Redacció

Pugna per la pilota en el partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el Cambrils United i l'Icomar

Futbol

Segona Catalana

Salou 0 - FC Cambrils 1

Victòria merescuda del Cambrils al camp del Salou en un partit que va estar marcat per les targetes i pel joc brut dels equips. El Cambrils va aconseguir avançar-se al marcador al minut 17 amb un gol de Lluís. La resta de minuts, els cambrilencs van destacar per les ocasions de gol que van tenir i van aconseguir aguantar el ritme dels de Salou. Al minut 85, l'àrbitre va expulsar a un jugador del Salou que estava a la banqueta per encarar-se al públic i no podrà jugar el proper partit.

La propera setmana el Cambrils jugarà a casa contra La Cava.

Tercera Catalana

Cambrils United  0 - Icomar 2

El Cambrils United va perdre tres punts davant l'Icomar en un partit que va estar marcat per les males condicions climatològiques. La primera part va estar força igualada pels dos equips i el Cambrils United va tenir clares ocasions de gol que no va saber aprofitar, com una en que un dels jugadors es va quedar sol davant el porter i no va poder marcar un gol. Al minut 38, l'Icomar s'avançava al marcador i just al minut 90, aconseguien el segon gol.

La propera setmana el Cambrils United jugarà a casa de l'Alhambra.

El Marina va aconseguir la victòria davant l'Alhambra en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal

Marina 1 -  Alhambra 0

El Marina es va retrobar amb la victòria en un partit on es van quedar amb un jugador menys durant la segona part. La jugada polèmica va ser al minut 42 de la primera part, quan un jugador del Marina va ser expulsat i l'àrbitre va xiular un penal a favor de l'Alhambra. El porter del Marina va aconseguir parar la pilota i amb el 0-0 anaven al descans. Amb un home menys, el Marina va demostrar un bon joc durant la segona part i al minut 17, Diop va marcar el gol de la victòria.

La setmana vinent el Marina jugarà a casa del Montbrió.

Quarta Catalana

Alcover 4 - Vilafortuny 4

El Vilafortuny va disputar un partit molt igualat davant l'Alcover. Els cambrilencs van aconseguir avançar-se al marcador al minut 13 de la primera part amb un gol de Rivas. Només 4 minuts més tard, l'Alcover va empatar el partit i durant 2 minut van estar molt igualats en quant a oportunitat de gol. AL minut 37, Erick tornava a avançar al Vilafortuy i la segona part acabava amb un gol de l'Alcover que tornava a igualar el marcador. A la represa del partit, els locals es van avançar al minut 11 i, dos minuts més tard, un jugador de l'Alcover i Garcia del Vilafortuny van ser expulsats del partit. Al minut 35, Viera marcava el 3-3 i només sis minuts més tard, Rodri marcava el 3-4. Tot i que el partit estava de cara pel Vilafortuny, al darrer minut l'Alcover va marcar el gol definitiu de l'empat.

La propera setmana el Vilafortuny jugarà a casa del Riudoms.

Jordi Pallisé llança a cistella davant l'oposició d'un jugador de La Palma en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet

CB Cambrils 74 - CGU La Palma 82

Derrota del Cambrils davant de La Palma, que no va poder repetir la victòria del partit d'anada, on els cambrilencs van vèncer per 60 a 71. El gran encert anotador dels visitants des de la línia de triple va ser un handicap molt important que els locals no van poder contrarrestar. De fet, van anotar un total d'onze triples, alguns d'aquests en moments clau del partit.
El primer quart va començar amb avantatge visitant, però el Cambrils va saber eixugar les diferències. No obstant això, l'encert anotador dels visitants va fer que capgiressin novament el marcador, deixant un primer parcial de 18 a 26. El segon quart va començar bé pels interessos dels cambrilencs que, en uns minuts, van col·locar l'empat en el marcador. Instants després, La Palma desfeia l'empat, però els locals van tornar a reaccionar i van retallar novament el seu desavantatge. Màxima igualtat a la fi dels vint primers minuts de joc que van acabar amb un marcador de 40 a 42.
En la represa, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica d'alternances en el marcador. De fet, l'intercanvi de cistelles va ser successiu i es va assolir la màxima igualtat en el marcador deixant un empat a 54 punts i un parcial del tercer quart de 14-12. En el darrer període, els visitants van aconseguir una diferència de 5 punts en els primers instants de joc. La reacció local no es va fer esperar i amb un parcial de (12,3) es van posar quatre punts per davant, (66,62). La Palma però, amb tres triples i dos tirs de personal per una cistella cambrilenca, van donar la volta al marcador i van agafar un avantatge de 6 punts (69,75). En l'últim minut de partit, els cambrilencs van reduir la diferència a 4 punts, però dos tirs lliures transformats i una cistella de 2 punts dels visitants, van deixar el resultat final en 74 a 82.

Hoquei

Reus Ploms 4 - Cambrils C.H. Carvisa 4

Igual que en la primera volta el partit va ser molt disputat i fins a l’últim segon no va quedar clar amb quin resultat acabaria el partit. La primera part va ser molt complicada amb anades i vingudes cap a les dues porteries on els porters es van esforçar al màxim. No va ser fins a 7 minuts per arribar al descans, quan una jugada portada per Francesc Arcos finalitzava amb una passada al segon pal, on Miki Castel va fer entrar la bola per primer cop a la porteria del Ploms fent el primer gol (0-1).
Només un minut i uns segons després del gol del Cambrils, el Ploms va fer l’empat (1-1). A partir d’aquest gol, el Ploms va fer el seu millor hoquei i fruit d’aquest joc a quatre minuts del descans, el Ploms va fer el segon gol (2-1) de fort xut des de 7 metres de distància. Amb aquest resultat va finalitzar la primera part.
La segona part va començar amb el Cambrils més endollat al partit per eixugar la diferència i fruit d’aquest joc més agressiu, el jugador cambrilenc Francesc Arcos va fer l'empat a dos de fort xut ras. Lluny d’abaixar la guàrdia, el Ploms es va refer de l’ensurt i pocs minuts després, a 20 minuts del final, de fort xut des del mig del camp el Ploms feia pujar el tercer gol al seu marcador (3-2). Un minut després, l’àrbitre assenyalava penal a favor del Cambrils i el jugador Francesc Arcos feia pujar l’empat al marcador (3-3).
Els últims deu minuts del partit van ser molt moguts i a manca 9 minuts pel final, el Ploms marcava el seu quart gol al transformar una falta directa assenyalada per l’àrbitre per acumulació de faltes (4-3). El Cambrils no li va perdre la cara al partit tot i que, tret del 0-1, sempre va anar darrere en el marcador i així, a manca de cinc minuts, el jugador del Cambrils, Francesc Arcos, de fort xut des del mig del camp marcava novament l'empat. Abans de finalitzar el partit, una falta directa a favor dels cambrilencs per acumulació de faltes del Ploms, va ser llançada pel jugador del Cambrils –Francesc Arcos– i no va acabar en gol. Després d’aquesta jugada ja no hi va haver temps per a més i el partit va finalitzar amb aquest resultat.
Cada vegada queden menys partits per finalitzar el campionat i al capdavant de la classificació les coses encara no estan decidides ja que la diferència entre els tres equips de dalt és només de dos punts. Això significa que qualsevol errada pot allunyar el Cambrils de la lluita per l’ascens a la categoria de primera Nacional Catalana.
La propera setmana el Cambrils jugarà a casa contra el Sitges amb l’obligació d’aconseguir els tres punts i esperar que els altres dos equips de dalt no puntuïn.

El Laguna va aconseguir la victòria davant l'AEJ Riera Nivell 21 en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

CFS Laguna Cambrils 3 - AEJ Riera Nivell 28 1

El Laguna afrontava el partit amb les baixes importants de Patrick per lesió, Àlex i Jose Garrido per motius personals. A més, a l'escalfament s'hi va sumar la baixa del porter Gato. Per contra, s'incorporava a l'equip Fran, que ha estat fitxat aquesta setmana, buscant que doni a l'equip més frescor en atac, i un punt d'experiència i saber estar en els moments decisius que en els últims partits tant han trobat a faltar.

El partit començava amb molt de respecte en els dos equips i amb poques ocasions. A partir del minut 3 els locals van començar a moure la pilota amb sentit i els visitants es van tancar a 12 metres. Les ocasions del Laguna arribaven però no es materialitzaven, els de Cornellà mentrestant esperaven algun contraatac o desajustament defensiu per arribar a la porteria d'Iñaki, que es va mostrar molt encertat durant tota la tarda. Semblava que el gol costaria que arribés, i així va ser, a manca de 4 minuts una acció de Pitu va desencadenar una sèrie de rebots pràcticament damunt la línia de gol, que el mateix Pitu va aprofitar per posar els locals en avantatge.
El Laguna va sortir a la segona part buscant el segon gol, els de Cornellà seguien esperant contraatacs i els temps passava. El Laguna va desaprofitar una superioritat numèrica i diverses ocasions, però a manca de 4 minuts pel final una gran passada de Cristian i aprofitada excel·lentment per Pitu de volea va servir per fer el segon. Els cambrilencs, després de perdre tres partits seguits anant guanyant 2 a 0, sabien que calia treballar molt. Va ser llavors quan el Riera va sortir amb porter jugador, els cambrilencs van patir, i més quan Álvaro marcava amb un gran xut per tot l'escaire que posava el 2 a 1 i la incertesa en els locals. El temps corria i els visitants van arriscar més i Fran, que jugava el seu primer partit, va aportar la tranquil·litat necessària marcant a manca de 50 segons.

Els locals tornen a guanyar trencant una ratxa de 4 derrotes. Sumen 39 punts i resten en el sisè lloc de la classificació. La setmana que ve juguen a Sant Cugat, un dels equips capdavanters que necessiten guanyar per no quedar despenjats dels llocs d'ascens.

Preferent catalana

Flix FS 5 - CFS Mediterrani G.Sirvent 5
 
El Mediterrani va empatar a 5 gols a la pista del Flix deixant-se dos punts en els últims segons de partit, després de portar la iniciativa en el marcador durant tot el partit i, davant d'un rival que va mostrar pocs recursos ofensius.
Els primers minuts del partit van servir per a que els dos conjunts s'analitzessin i per aquest motiu cap equip va inquietar gaire la porteria contraria. A poc a poc, el Mediterrani va imposar la seva superioritat davant del rival i va començar a dominar el partit, però aquest domini en el terreny de joc no es mostrava en el marcador. No va ser fins el minut 12 de la primera part i, després de diverses oportunitats no aprofitades pels cambrilencs, quan Joan va posar per davant els cambrilencs. A partir d'aquí, el Mediterrani va seguir explotant el punt feble de la defensa local i, tres minuts més tard, Fran feia el segon gol pels de Cambrils, aprofitant una gran assistència de Barragan. Després del segon gol, el Mediterrani va decidir esperar a la seva pista al Flix i evitar d'aquesta forma les contres tant perilloses dels locals i per altra banda  sorprendre en un contraatac. Una defensa tancada dels cambrilencs va evidenciar les mancances ofensives dels locals que s'ho jugaven tot als xuts exteriors i a les segones jugades provocades pels rebots. Aquesta forma d'atacar no va crear molts problemes a una defensa que, durant tota la primera part, es va mostrar molt segura. Aquesta seguretat defensiva i les bones intervencions del porter Emilio feien preveure que els cambrilencs no encaixarien cap gol en el primer temps, però de nou en l'últim minut i arran d'un dels pocs desajustos defensius del Mediterrani, el Flix va posar emoció al partit fent pujar l'1 a 2 al marcador, resultat amb el qual s'arribava al descans.
En la represa i quan només es portaven jugats dos minuts, de nou una passada en diagonal de Fran sorprenia a la defensa local que veia com Nino marcava el tercer (1-3). Aquest gol va donar tranquil·litat als jugadors del Mediterrani, que cada vegada se sentien més còmodes en el camp. Aquest domini es va veure recompensat vuit minuts després, gràcies al quart gol marcat per Fran gràcies a un fort xut que va sorprendre el porter local. Però quan els jugadors del Mediterrani encara estaven celebrant el gol, el Flix va aprofitar un dels rebots a conseqüència d'un xut exterior per reduir diferències.Tot i el segon gol encaixat, els jugadors del Mediterrani van continuar dominant la possessió de la pilota, provocant que l'àrbitre del partit sancionés amb dos doble penals consecutius a l'equip local. El primer no el va poder aprofitar Gerard, però en el segon, Barragan feia el cinquè per al Mediterrani a falta de vuit minuts per a la fi del partit. A priori, aquest resultat semblava definitiu, però els jugadors cambrilencs van tornar a demostrar, una vegada més, que no saben jugar els darrers minuts del partit amb el resultat a favor. Només un minut més tard i després d'una pilota regalada, el Flix feia el tercer gol. Poc després i amb el conjunt local a l'atac, el Mediterrani encaixava el quart gol arran d'un fort xut que sorprenia pel pal curt a Emilio. Aquest quart gol va esperonar els locals que, ajudats per la seva afició, va creure en la remuntada i va posar setge a la porteria dels cambrilencs per tal d'empatar el partit. A falta d'un minut per acabar, a l'àrbitre no li va tremolar el pols i va expulsar un jugador local. Amb aquesta superioritat numèrica en el camp, semblava que la victòria cauria del costat cambrilenc que, després de desaprofitar dues ocasions claríssimes per sentenciar el partit, va veure com en la última jugada del partit, el Flix feia l'empat, fent embogir el pavelló.

Comenta aquest article