El Club Atletisme Cambrils suma tretze medalles en la primera jornada del campionat territorial a l'aire lliure

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu de l'atleta Carolina Molina fent el salt de llargada

El passat dissabte 21 d'abril es va disputar, a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Camp Clar, la primera jornada del Campionat Territorial d’Atletisme en pista a l’aire lliure. La jornada va ser altament satisfactòria pels atletes del Club Atletisme Cambrils, els quals van rendir a un excel·lent nivell, assolint un total de 13 medalles: quatre d’or, una d’argent i vuit de bronze. En aquest apartat van assolir la 3a. posició entre tots els clubs de la demarcació territorial. Les atletes més destacades van ser Carolina Molina en la categoria cadet i Ainhoa Pérez en la categoria benjamí, assolint dues medalles d’or cadascuna i l’Eulàlia Català en la categoria infantil amb tres medalles de bronze.

Els cambrilencs aconsegueixen 13 medalles

Els atletes que van pujar al pòdium van ser: Carolina Molina va obtenir l'or en la prova del salt de llargada cadet femení i en els 300 metres tanques cadet femení; Ainhoa Pérez va obtenir la medalla d'or en els 1.000 metres marxa benjamí femení i en el salt d'alçada benjamí femení; Adrià Casanova va obtenir l'argent en els 1.000 metres marxa benjamí masculí; Joan Mercè va guanyar el bronze en el llançament de martell cadet masculí; Eulàlia Català va guanyar tres medalles de bronze en el llançament de disc infantil femení, en el llançament de martell i en el relleu 4x200 metres lliures; Jaume Pujals va obtenir el bronze en el salt de llargada infantil masculí; Alfons Martínez va ser bronze en el llançament de disc infantil masculí; Aroa Dávalos va guanyar el bronze en el relleu 4x200 metres lliures infantil femení; Ana Delgado va aconseguir el bronze al relleu 4x200 metres lliures infantil femení; Amaia Vallecillo va ser bronze al relleu 4 x 200 metres lliures infantil femení; Jan Monserrate va aconseguir una medalla de bronze al llançament de disc aleví masculí, mentre que Jan Chiló va obtenir el bronze al salt d’alçada benjamí masculí

Tanmateix van assolir un gran nombre de marques personals i marques mínimes per participar als campionats de Catalunya de les categories respectives.