Esports

L'àrea d'Esports vol que els partits de futbol del cap de setmana es juguin tots en dissabte

Per Lluís Rovira i Barenys

Partit del FC Cambrils de fa dues setmanes, disputat en diumenge a la tarda

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament vol reordenar l'ús i els horaris d'utilització de les instal·lacions de la zona esportiva municipal, és a dir, els camps de futbol i la pista d'atletisme. L'objectiu prioritari del consistori és el de reduir la despesa que genera l'obertura de les instal·lacions i és per això que proposa que, de dilluns a divendres, els entrenaments dels equips de futbol es facin en els camps 1 i 2, és a dir els nous, i es deixi d'utilitzar el camp 3, l'antic estadi, que quedaria reservat a "les activitats extraordinàries, necessitats puntuals de les entitats o al lloguer". Els entrenaments dels equips de futbol, doncs, es redistribuiran en dos dels camps de futbol.
Pel que fa a l'activitat esportiva del cap de setmana, la proposta de l'àrea d'Esports és de que els partits es concentrin el dissabte utilitzant els tres camps disponibles. Actualment el Marina i el Cambrils United juguen els seus partits de casa el dissabte a la tarda mentre que el Vilafortuny ho ha els diumenges al matí i el FC Cambrils, el diumenge a la tarda.
En la nota informativa facilitada per l'Ajuntament també s'apunta que, "en aquells casos que sigui imprescindible, els diumenges es podrà continuar fent ús dels camps ja que per davant de tot es primarà un servei eficient però de qualitat a les entitats".
Pel que fa a la pista d'atletisme, el que s'ha fet des de fa unes setmanes, ha estat reduir la potència dels focus instal·lats a les torres de llum. A banda d'això, des que es va posar en marxa el gimnàs d'aquella zona, l'horari de tancament de la pista es va fer coincidir amb el del gimnàs.

Les propostes es volen aplicar aquesta mateixa temporada

L'àrea d'Esports vol que aquestes mesures adoptades serveixin per disminuir la despesa generada pels punts de llum tant dels camps de futbol com de la pista d'atletisme, per rebaixar el cost de la neteja de vestuaris, per la rebaixa d'hores extres del personal de l'àrea d'Esports i pel mateix manteniment de les instal·lacions. Aquests dies s'està enviant aquesta proposta a les entitats implicades i l'àrea d'Esports vol posar en marxa totes aquestes mesures aquest proper mes de maig.

Comenta aquest article