Informació general

El PSC lliura l'import de cinc tiquets del sopar del Dia de la Dona a Caritas

Per Redacció

Maricel Llaveria i Ana López durant la roda de premsa del passat 8 de març

El grup municipal del PSC ha donat 150 euros a l'organització Caritas "amb el compromís de destinar aquests diners a la compra d'aliments per a persones que necessitin ajudes socials". Aquests 150 euros corresponen al preu de 5 tiquets del sopar de la dona corresponents als regidors Ana López, Maricel Llaveria, Robert Benaiges, Yolanda Quílez i Joan Mas. El sopar es va celebrar el passat 8 de març, i no va comptar amb la presència dels regidors socialistes com a acte de protesta per la rescissió per part de l'Ajuntament de Cambrils del servei del pis d'ajuda a les dones maltractades.

El passat 8 de març, les regidores socialistes Ana López i Maricel Llaveria van explicar que els regidors del grup havien pres la decisió de no assistir al sopar de la dona i donar l'import del sopar a una entitat social cambrilenca. Les regidores també van denunciar la supressió de l'aportació municipal a diferents serveis que afecten a la gent gran.

Tal com apunta el grup del PSC en un comunicat, la decisió de no anar al sopar es va explicar a totes les entitats de dones de Cambrils, "en especial, a l'entitat organitzadora". Segons el PSC, aquest fet contradiu les declaracions de l’alcaldessa quan va afirmar que “el PSC ha fet un lleig a l’entitat social Dones Amunt". El grup municipal acaba el comunicat afirmant que "la majoria de les dones que col·laboren, altruistament, amb Caritas també són membres, entre d’altres, de diferents associacions de dones del municipi. Els regidors i regidores del PSC volen agrair públicament la seva tasca". 

Comenta aquest article