Esports

L'atleta cambrilenca Carolina Molina, segona al Campionat Territorial de Proves Combinades a l'Aire Lliure

Per Pere Ferrando

Carolina Molina, aquest passat diumenge, fent un llançament de javelina

Aquest passat cap de setmana, es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades a l’Aire Lliure en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. Prop de 200 participants es van inscriure en l’edició més multitudinària dels darrers anys en les competicions dels atletes complerts. La majoria d’ells venien de la Delegació Territorial, però també hi va haver una alta representació d’atletes de tot Catalunya. Entre ells hi havia medallistes en campionats nacionals i estatals i, fins i tot, atletes que havien estat seleccionats per participar en campionats internacionals.

Del Club d'Atletisme Cambrils van participar 12 atletes. Carolina Molina va quedar segona a la categoria d'Hexatló cadet i Raquel Santiago va obtenir el bronze a la categoria Heptatló Juvenil. D'altra banda, Guillem Sarrà, a la categoria Heptatló Cadet, Jaume Pujals, a la categoria de Pentatló Infantil, i Jan Montserrate, a la categoria Tetratló Aleví, van quedar quarts. Cal destacar les actuacions de Maria Julve, que va quedar desena classificada a la categoria de Pentatló Infantil, i a Inés Delgado, que va quedar divuitena a la categoria de Tetratló Aleví.

Una magnífica jornada que va acreditar una gran millora tant en l’aspecte tècnic com físic dels atletes locals. A nivell estadístic la jornada va comptar, com a fet més destacat, la consecució d’un Rècord de Catalunya per part d’un atleta de la categoria màster.

Un moment de les proves de llançament de pes

Comenta aquest article