Victòries del FC Cambrils, Cambrils United i Vilafortuny i empat del Marina en la jornada futbolística del cap de setmana

El Cambrils United va aconseguir una còmoda victòria davant l'Alcover, en el seu partit jugat el dissabte a la tarda

Futbol

Segona Catalana

Bonavista 1 - FC Cambrils 2

Bon partit del Cambrils davant el Bonavista, últim de la classificació. Els cambrilencs van disposar de moltes ocasions de gol però no va ser fins al minut 27 quan el cambrilenc Edgar va inaugurar el marcador. Deu minuts més tard, el Bonavista va aprofitar un error de defensa del Cambrils per empatar el partit. Amb el resultat provisional d'1-1 s'acabava la primera part.
A la segona part, tres jugadors del Cambrils juvenil: Hernán, Manu i Pau van disposar d'uns 20 minuts de joc per debutar a Segona Catalana. El Cambrils va tornar a disposar de vàries ocasions de gol però no hi va haver sort per rematar el resultat fins al minut 89, quan Borràs va aconseguir el definitiu 1-2. Per la seva part, el Bonavista va disposar d'ocasions però el porter del Cambrils va fer una gran actuació.
La propera setmana el Cambrils jugarà a casa contra La Canonja.

Tercera Catalana

Cambrils United 3 - Alcover 0

Partit plàcid pels homes de Pepe Silva contra un equip de la part mitjana-baixa de la classificació que va voler endur-se els tres punts, però no va poder ser superior als cambrilencs que en gairebé tot el matx van dominar còmodament. La primera part va començar tranquil·la, sense que cap conjunt agafés la iniciativa del partit, tot i que els visitants van mostrar-hi més ganes que els locals, però no eren capaços d’arribar amb claredat a la porteria de Dani Cristóbal. Arribant a la mitja hora, el Cambrils United va entrar en el partit i va començar a atacar amb sentit per mirar d’avançar-se en el marcador abans del descans, i ho va aconseguir en el minut 40 amb un gran cacau de Lillo des de fora de l’àrea amb la cama esquerra. El porter no hi va poder fer res perquè el xut potent anava per tot l’escaire. Amb aquest gol, el jugador procedent del juvenil acumulava una ratxa de dos partits seguits marcant, curiosament sempre sent l’encarregat d’obrir la llauna del partit. Però el Cambrils United en volia més, i fruit de la seva insistència va arribar el segon gol ja en el temps afegit de la primera part, obra de Jonathan a la sortida d’un córner que el davanter uruguaià rematava de cap al segon pal i la pilota es colava ben ajustada al fons de la xarxa.
Aquests dos gols que encaixava l’Alcover de forma gairebé consecutiva a les acaballes de la primera part, van ser una llosa molt pesada per intentar capgirar el marcador a la represa. I encara seria més difícil pels visitants quan l’àrbitre va xiular un penal força clar a favor dels locals ja en el minut 60. Jonathan no fallaria des dels onze metres col·locant la pilota al costat contrari on es llençava el porter visitant. Amb el 3 a 0, el partit ja estava dat i beneït i l’última mitja hora va ser de pur tràmit pels cambrilencs que encara disposarien d’algunes aproximacions per ampliar l’avantatge. L’Alcover, per la seva banda, donaria entrada a tres nois del juvenil per intentar fer el gol de l’honor, que finalment no arribaria. Així doncs, victòria per la via ràpida del Cambrils United que ja acumula dos partits consecutius guanyant i una ratxa de tres partits seguits sense conèixer la derrota.
La propera jornada, el Cambrils United disputarà una dura prova de foc contra l’actual líder de la categoria, l'Escola f. Sant Pere i Sant Pau.

El Marina no va poder passar de l'empat a zero a casa davant de l'Escola de futbol Sant Pere i Sant Pau

Marina 0 - Escola f. Sant Pere i Sant Pau 0

El Marina va aconseguir l'empat davant un dels equips més forts de la classificació i que està lluitant per pujar de categoria. A la primera part, el Marina i el Sant Pere i Sant Pau van jugar un partit força disputat i tot i disposar de vàries ocasions de gol per les dues parts, no hi van haver gols. La segona part va continuar amb la mateixa tònica que la primera però el Marina no va saber aprofitar les dues expulsions dels jugadors de Sant Pere i Sant Pau per avançar-se al marcador.
La setmana vinent, el Marina jugarà a casa de La Selva del Camp.

Quarta Catalana

Vimbodí 3 - Vilafortuny 7

Contundent victòria del Vilafortuny al camp del Vimbodí i on el jugador cambrilenc Alex va firmar un gran partit després de marcar quatre gols.El Vilafortuny es va imposar a la primera part amb un hat-trick d'Alex. El primer gol va arribar al minut 20, el segon al minut 27 i el tercer al minut 36. Amb el resultat provisional de 0-3 finalitzava la primera part.
La segona va continuar amb el domini del Vilafortuny. Ribas va marcar el quart gol al minut 54 però en poc més de 15 minuts, el Vimbodí va dominar el partit i va marcar tres gols pràcticament seguits, als minuts 61, 69 i 75. Al minut 80, el Vilafortuny va tornar a agafar el domini i va sentenciar el partit amb gols d'Ivan (minut 80), Fontfreda (minut 82) i Alex (minut 86).
La propera setmana, el Vilafortuny jugarà a casa amb el Porrera.

Llançament a cistella del CB Cambrils en un moment del seu enfrontament davant La Parròquia

Bàsquet

CB Cambrils 77 - La Parròquia CEVG 82

El CB Cambrils va perdre a casa davant l'equip vilanoví de la Parròquia en un partit en el que va disposar d'un avantatge a favor i que els visitants van capgirar al darrer minut de partit. Els cambrilencs van disposar d'un màxim avantatge de 10 punts en el tercer quart tot i que els vilanovins escurçaven distàncies de manera ràpida gràcies al seu tir exterior. Aquest tercer període es va acabar amb un avantatge de tres punts pels cambrilencs. Tot estava per decidir, doncs, i així va ser com els cambrilencs van poder neutralitzar un avantatge de 5 punts dels vilanovins. Amb el marcador a un punt de diferència a favor dels vilanovins els àrbitres van xiular una falta antiesportiva a l'equip cambrilenc que davant la protesta de la banqueta i l'entrenador, es va saldar amb dues faltes tècniques. Finalment. l'equip cambrilenc va acabar caient per cinc punts.
El proper cap de setmana el CB Cambrils juga a la pista del CB Salou.

Un moment del partit entre el CH Cambrils contra el Cornellà, disputat el dissabte a la tarda

Hoquei

CH Cambrils Carvisa  8 - Cornellà CE 4

El Cambrils es va avançar al marcador en una jugada en què Jaume va recuperar la bola, la va passar a Jordi Mirado i aquest a Miki Castel que desprès de driblar al porter fa pujar l'1 a 0 al marcador. Poc després, Francesc Arcos va batre de xut creuat, desprès d’un gran contra-atac, al porter del Cornellà fent pujar al marcador el segon gol (2-0).
A falta de 8 minuts pel descans, Miki Castel va fer una passada al segon pal on va aparèixer Jordi Mirado per fer el tercer dels locals (3-0); acte seguit quan el cronòmetre marcava 07:04 per el descans una gran jugada del local Mena, desprès de driblar a tots els oponents que li sortien al pas, va creuar la bola davant el porter fent el quart de la tarda pel Cambrils (4-0).
El cronòmetre assenyalava 03:35 minuts per arribar a la mitja part i Jordi Mirado va protagonitzar una gran jugada, en la que es va driblar tots els jugadors del Cornellà que li van sortir al pas i quan es trobava davant del porter, va tirar la bola per sota les guardes fent el cinquè gol del partit (5-0).
Tot semblava que s’acabaria amb aquest marcador però el Cornellà aprofitant un embolic dintre l’àrea local aconseguia fer el primer gol dels visitants (5-1). A 18 segons per el descans l’àrbitre va tornar a assenyalar penal a favor del Cornellà que va tornar a estavellar la bola al pal i el rebot va ser aprofitat pel jugador visitant i va donar lloc a una gran aturada del porter local Joan Tàsies. Amb aquest resultat finalitzava la primera part.
La segona part va començar amb una jugada d'Engelbert que va fer pujar el marcador amb un sisè gol local (6-1). Als cinc minuts de joc, l'àrbitre va tornar a xiular un penal a favor del Cornellà que va tornar a aturar el Joan Tàsies. Al minut nou, el Cornellà va aprofitar un rebot per marcar el segon gol (6-2) i, un cop més, l'àrbitre va tornar a xiular penal a favor del Cornellà però, de nou, el porter cambrilenc el va aturar.  El Cambrils va tornar a agafar energies i a poc més de deu minuts per acabar el partit, Francesc Arcos, de falta directa, marca el setè gol (7-2). Uns segons mes tard, una gran jugada del Jordi Mirado a Miki Castel aconsegueix el vuitè gol local (8-2). Al minut 22 de la segona part, un altre embolic dins l’àrea local fa que el Cornellà faci el seu tercer gol (6-3).
Tot semblava dat i beneït, però quan faltaven 0:43 segons per la fi del partit, el Cornellà va fer el seu quart gol (8-4). Amb aquest resultat, el Cambrils es col·loca segon a la classificació, a dos punts del tercer i tres del primer.
La setmana vinent el Cambrils jugarà al camp del Juneda.

Handbol

Bm Polinyà 38 –  CH Cambrils 39

Victòria importantíssima i molt ajustada la que va aconseguir dissabte l’equip cambrilenc en la seva visita a pista vallesana. El partit va començar amb molta igualtat i durant força minuts cap dels dos equips aconseguia prendre la iniciativa de forma clara. Els locals van imposar un ritme de joc molt elevat des del començament de l’encontre, però això no incomodava als cambrilencs, acostumats a un joc ràpid i intens. Passat l’equador del primer temps els cambrilencs es van situar per davant i en uns darrers minuts pletòrics van obrir escletxa en el marcador, l’encert en els atacs i la bona labor defensiva van permetre obtenir fins a sis gols de renda (14-20) i aturar el ritme anotador dels locals, que només van poder anotar dos gols en els darrers deu minuts.
El segon temps, va començar de forma ben diferent i els vallesans, ajudats pel seu públic, van aconseguir capgirar el resultat en un obrir i tancar d’ulls. Un seguit d’exclusions dels cambrilencs van propiciar un parcial de 13 a 4 en només deu minuts i van situar els locals amb tres gols d’avantatge a manca de vint minuts, però els visitants van treure el millor de si mateixos i amb molt d’esforç aconseguien anivellar novament el marcador a poc menys de deu minuts del final.
En uns últims minuts d’infart els cambrilencs van estar més encertats i gràcies les bones intervencions del seu porter pogueren conservar la iniciativa i emportar-se el triomf de la pista del Polinyà.
Després de sumar aquests dos punts, els cambrilencs continuen tercers amb els mateixos punts que el Montgrí, amb qui s’enfrontaran el proper cap de setmana en un partit clau per mantenir-se en la lluita per assolir l’ascens. Per falta de pista a Cambrils, el partit es disputarà al poliesportiu de la Pineda.

Handbol Base:
Cadet masculí: CH Cambrils 27 – H Sant Joan Despí 26
Victòria per la mínima dels joves cambrilencs en un partit que van dominar, però en el que no van poder obtenir una renda suficient com per arribar tranquils al tram final del mateix. Els cambrilencs se situen ara sisens de la classificació, tot i que ja no tenen gaires opcions de classificació per a la següent fase.
Cadet femení: CH Cambrils 31 –  CH Igualada 21
Partit molt intens el que van disputar les noies cambrilenques el passat dissabte i que els va servir per sumar la vuitena victòria en nou partits i aconseguir definitivament el primer lloc de la fase classificatòria de la copa cadet femení, a falta de disputar-se l’última jornada de la competició.

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

CFS Laguna Cambrils 2 - Castellbisbal 3

El Laguna Cambrils se li escapen els tres punts injustament en un partit on van fer mèrits per guanyar. Dues decisions, més que polèmiques, arbitrals van posar dins el partit als visitants que va aprofitar una errada infantil en la sacada d'una falta per endur-se el partit a manca de 16 segons pel final.
El Cambrils va posar un rime alt en la primera part, els visitants, tancats la major part del temps als deu metres, esperaven alguna oportunitat per sortir a la contra. Els dos equips van disposar de poques ocasions en la primera part on els dos equips jugaven amb la intenció de no cometre errors que afavorissin als contraris.  El marcador no es va moure en tota la primera part.
El Laguna va pujar la intensitat en la sortida dels vestidors i en el minut 5 i 10 de la segona part, Pitu deixava el partit encarrilat. Va ser llavors quan Cristian i Àlex van perdonar el tercer gol. Els visitants van arriscar jugant de 5, el Laguna semblava defensar bé i semblava que no trigaria a caure el gol definitiu. Els àrbitres a partir de llavors van voler agafar protagonisme, primer van senyalar un penalti més que dubtós on el jugador visitant després d'aixecar la pilota buscava el contacte amb el porter, el qual es va quedar quiet. El Castellbisbal va fer el 2 a 1, el Laguna semblava controlar el partit però en un fora de banda molt clar a favor del Laguna, l'àrbitre assistent, que es trobava més allunyat, va assenyalar-lo erròniament i els visitants van aprofitar per sacar ràpid davant la desesperació dels locals. Faltaven dos minuts i el Laguna ho va intentar de 5 amb porter jugador. Una falta mal sacada que va caure a peus de Cascajosa i des de la seva àrea i a manca de 16 segons va marcar. En aquest 16 segons el Laguna va desaprofitar un doblepenal que va anar al pal i en la jugada que va continuar es va produir un possible penal a l'àrea del Castellbisbal que els àrbitres també van obviar.
Amb aquesta derrota el Laguna continua cinquè amb 36 punts i a 7 del líder Esparraguera. La pròxima setmana visitarà la pista del Sant Vicenç.

L'Hospitalet AE  7 - CFS Mediterrani G.Sirvent 1

El Mediterrani va perdre davant l´Hospitalet Infant AE per un contundent 7 a 1, mostrant la seva pitjor imatge, regalant el partit des del primer minut  i donant moltes facilitats al líder de la categoria per endur-se els tres punts. Des del minut 1 de partit ja es va poder comprovar que els jugadors del Mediterrani no havien sortit al 100% convençuts de la victòria. Només set minuts va poder mantenir la porteria a zero el conjunt cambrilenc, que va veure com en tan sols dos minuts l'Hospitalet li marcava tres gols, gràcies sobretot, a les concesions que el Mediterrani donava en defensa.Dos minuts mes tard però Fran, en jugada personal, va escurçar les diferències però de nou un altre regal dels cambrilencs va ser aprofitat pel conjunt local per marcar el quart gol. Quan tot semblava que la primera part acabaria amb el resultat de 4 a 1 pels locals, una altra errada per part dels jugadors del Mediterrani va significar el 5 a 1 amb el qual es va arribar al descans.
La segona part va començar tal com havia acabat la primera, amb un Mediterrani desconcertat i sense entrar encara en el partit i davant seu un Hospitalet que jugava a plaer i que només les bones intervencions del porter cambrilenc Raúl i l'ajuda dels pals impedien que els locals augmentessin la diferència al marcador. No va ser fins passats deu minuts de la segona part quan el conjunt local, gràcies a un fort xut que va sorprendre Raúl, va marcar el sisè gol i un minut més tard feia el definitiu 7 a 1. En els darrers minuts ,amb el partit sentenciat, els jugadors del Mediterrani es van començar a treure la son de les orelles i van elaborar diverses jugades de perill. Només la falta de punteria en els metres finals va impedir que els cambrilencs , com a mínim, maquillessin el resultat, resultat que no va variar i que al final del partit mostrava un contundent i dolorós 7 a 1 a favor de l'Hospitalet, l'únic equip que va creure en la victòria des del primer minut.

Escacs

Resultats de la novena i darrera ronda del Campionat d'Escacs de Catalunya

Masdenverge 2,5 - Cambrils "A" 7,5
Els dos equips es presentaven a jugar la darrera ronda del campionat empatats a punts, al capdavant de la classificació i havent aconseguit matemàticament l'ascens de categoria. De seguida, Costa va imposar-se al seu contrincant i Baiges va firmar unes taules al primer tauler; a continuació, Recasens, Campos, Llaberia i Tudurí van guanyar les seves respectives partides i van deixar el matx al seu favor. De la resta de partides, Franquet va aconseguir unes merescudes taules, Vizcaino va guanyar i Bonillo va inclinar el seu rei. Piqué, l'últim, va lluitar per la victòria fins el límit peró el seu el rival, en una final prou interessant, va aconseguir les taules per repetició de jugades. Sens dubte, una bona finalització del torneig d'enguany.

La Ràpita "B" 3- Cambrils "B" 3
Bon resultat pel segon equip del Cambrils. Van guanyar les seves partides Caba, Cabrero i Segura, però van perdre Reyes i Nieves.

Partit de tennis taula disputat a les instal·lacions del CTT Cambrils

Tennis Taula

Preferent

Cambrils "A" Autoplancha Platino 5 - CN Tárraco "A" 1

El jugador cambrilenc José Pajuelo va classificar l'equip per jugar la propera temporada a la categoria Nacional. Després de dos anys i mig, els esforços dels jugadors han fet realitat el somni de tenir equips a totes les categories possibles. Jugadors campions: Josep Pajuelo, Alfredo Vázquez, Daniel Algaba, Marc Marchante i Sergi Arribas.

Segona Territorial

Cambrils "B" Dynamic System 4 --- Ctt Almoster "C"  2

Aquest equip, per segon any consecutiu, repeteix podi i aspira a jugar a la categoria de primera.
Jugadors destacats: Carles Ferrer, Guillermo Servetti, David Martínez i Marc Marchante.

Tercera Territorial

L'equip cambrilenc Fonda Montserrat ha quedat subcampió del grup "A" i aspira a jugar a segona la propera temporada. Jugadors destacats: Senen Alegret, Santi López, Juan Velasco, Raúl Mora, Albert Gutiérrez, Isaac Aguado i Miguel Ángel González, aquest últim invicte.

Promoció "A"

Reus Deportivo "A"  5 - Cambrils "A" Gabinet d'Assessoria Cambrils 0

L'equip manté la cinquena posició i falten uns quants partits per acabar la temporada. Jugadors destacats: Senen Alegret, Santi López i Daniel Martínez.