Cultura

El grup cambrilenc Papagayo presenta la seva primera maqueta i la seva nova imatge

Per Lluís Rovira i Barenys

Sis dels vuit components dels Papagayo, presents ahir a la roda de premsa. D'esquerra a dreta, Darío Barroso, Joan Alberich, Ferran Capella, Albert Recasens, Pau Fortuny i August Villamayor

Dos anys després de la seva formació, els Papagayo van presentar ahir al pub Mara's la seva primera maqueta, la seva nova imatge i els canvis que s'han produït dins la formació musical. El grup cambrilenc ha començat l'any amb un rentat de cara, tal com ells mateixos ho qualifiquen. Durant el mes de gener van estar gravant les tres cançons que composen la seva primera maqueta als estudis Raberstudis de Vila-rodona amb el productor Ramon Berlanga. Les tres cançons que han gravat són "La vida és un teatre", "Rumbo a la mar" i "Et somriu la lluna", unes cançons que tal com van manifestar els components del grup, resumeixen el seu esperit i són "el bo i millor del repertori i el que ens representa millor". Les tres cançons ja es poden descarregar a través de la seva pàgina web www.papagayo.cat.
D'altre banda, el proper 28 d'abril faran el seu concert de presentació de la seva nova gira, que porta per nom "Fijate-Tour", a l'Ateneu Juvenil. De moment ja tenen contractades una quinzena d'actuacions per aquesta primavera i estiu, a diferents poblacions de Catalunya.
Pel que fa a la imatge del grup, s'ha modificat el logo del grup donant-li un altre aire ben diferent.

Canvis a la formació

Des de finals del passat estiu, els Papagayo han experimentat canvis en la seva composició. Per una banda va abandonar el grup Albert Fortuny i per altra banda s'hi han incorporat dos nous músics. En aquests moments el grup el composen els cambrilencs Albert Recasens (veu i guitarra), Pau Fortuny (teclat), August Villamayor (bateria) i Ferran Capella (trompeta); pels tarragonins i les dues noves incorporacions del grup Pau Tell (baix) i Dario Barroso (guitarra); pel reusenc Robert Castells (percussió) i pel canongí Joan Alberich (trombó).
En els propers concerts del grup, els Papagayo tocaran, també, les seves noves cançons, totes elles dins del que anomenen "música despreocupada" que ve a ser una barreja de rumba, ska i folk però que ells mateixos s'afanyen a desmarcar-se de qualsevol encasellament musical.

Comenta aquest article