Jordi Justícia, del Cambrils Grup Les Barques, queda tercer en la Marxa a peu de La Segarra

Imatge d'arxiu de Jordi Justícia, al centre de la imatge, en el podi d'una altra prova

Jordi Justícia de l'equip Cambrils Grup Les Barques va participar, el passat diumenge 11 de març, en la Marxa a peu de La Segarra, on va aconseguir quedar en la tercera posició.

La Marxa a peu de La Segarra –primera prova puntuable de la Copa de Marxes de Resistència– va consistir en 55 quilòmetres de recorregut amb molt poc de desnivell, uns 600 metres positius. Jordi Justícia va iniciar al cursa amb molta velocitat, situant-se al capdavant de la prova juntament amb un grup de sis persones més. Els primers 21 quilòmetres els van superar amb molta rapidesa, completant-los amb un temps d'1 hores i 34 minuts. A partir d'aquí, el corredor cambrilenc va baixar una mica el ritme, situant-se en la 4a posició. Quant passen pel quilòmetres 42, ho fan amb un temps de 3 hores i 31 minuts. El corredor del Cambrils Grup Les Barques va veure factible assolir la 3a posició i va tornar a incrementar el ritme fins que es va situar en aquest lloc. Finalment, va completar tot el recorregut amb un temps de 4 hores i 42 minuts.

Aquesta prova li va servir per posar-se a punt de cara a la propera Marxa de la Selva del Camp que es disputarà aquest cap de setmana.