Informació general

Cambrils, Reus, Vila-seca, La Pineda platja i PortAventura es promocionen conjuntament a la Fira Sevatur de Donostia

Per Redacció

PortAventura i la nova atracció "Shambhala" van ser els protagonistes de la Fira Sevatur

L'aliança turística formada pels patronats municipals de turisme de Cambrils, Reus, Salou, Vila-seca, La Pineda platja i PortAventura, es van promocionar, aquest passat cap de setmana, a la Fira de Turisme Sevatur, Salón Internacional de la Evasión y el Turismo de Donostia-San Sebastián, que es va ubicar al Palacio Kursaal. L'aliança turística realitza cada any una promoció especial a nivell estatal i es va escollir la ciutat de Sant Sebastián per la importància del mercat turístic del País Basc a la Costa Daurada, ja que el basc és un client molt fidel de la zona.

En aquesta desena edició de la Fira Sevatur, l'aliança va tenir una presència destacada amb un espai de 70 metres quadrats i on els patronats van poder informar als visitants sobre els principals atractius turístics amb els que compta la destinació i es van realitzar contactes a nivell professional amb agents de viatges. Paral·lelament, en aquest espai també es va desenvolupar un conjunt d’activitats adreçades principalment a captar públic familiar, amb la realització de tallers infantils i sorteigs tant d’estades a la destinació, com de passis de PortAventura.

Per la seva part, PortAventura va dur a terme en aquest espai conjunt una sèrie d’accions destinades a la promoció de la seva nova atracció “Shambhala”, la muntanya russa més gran d’Europa. Els visitants de la fira van poder admirar la maqueta d’aquesta nova atracció que es posarà en funcionament els propers mesos.L’oferta turística també va formar part del concurs online que va realitzar la fira Sevatur entre els seus visitants amb atractius premis.

Comenta aquest article