Cultura

La sala Àgora acull l'exposició de pintura "Luc de Foe by CHP", una mostra que capta moments i emocions a diferents ciutats del món

Per Berta Ruiz

L'artista Luc de Foe, al costat d'algunes de les seves peces de l'exposició

Des del passat divendres al vespre, la sala Àgora acull l’exposició de pintura "Luc de Foe by CHP". L'acte d'inauguració va comptar amb la presència de l'alcaldessa –Mercè Dalmau–, del regidor de Cultura –Francesc Garriga– i del mateix autor. En aquesta mostra, l'artista Luc de Foe presenta una selecció d'obres que plasmen les seves emocions a diferents ciutats del món com París, Berlín, Nova York i San Francisco i d'altres ciutats de l'interior de Camerun com Bicok.

Tal com va comentar Luc de Foe a Revista Cambrils Diari Digital, aquesta és una mostra de pintura i fotografia. "En algunes peces, primer pinto i creo un collage, faig una fotografia i sobre aquesta imatge treballo. D'altres peces són únicament de pintura. Quant a la temàtica són experiències, vivències i emocions que he tingut en diferents ciutats del món, i he volgut fer una selecció d'aquests sentiments". Luc de Foe, que resideix habitualment a Cambrils, es confessa un viatger incansable. Ha recorregut i segueix recorrent països d'arreu del món. De fet, fa uns anys, va muntar una sala d'exposicions anomenada Nomadas, a Cambrils. En aquesta va comptar amb la participació d'amics seus pintors vinguts de diferents països. "Va ser una il·lusió que tenia. Un grup d'artistes van anar exposant allí una petita col·leció artística, però per a mantenir una galeria has de tenir molt de fons artístic perquè sinó té una data de caducitat. Va ser una experiència divertida i agradable". Pel que fa als sentiments i sensacions que vol transmetre amb les seves obres, Luc de Foe va explicar que el seu principal objectiu és que la gent opini sobre el que està fent i el que està creant. "M'agrada molt que la gent opini i que també ho faci negativament. M'agraden les crítiques, fins i tot les destructives", va dir.

L'artista es mostrava molt satisfet de poder mostrar la seva obra a Cambrils, després d'uns quants anys sense fer-ho. Aquesta mostra es podrà visitar a la sala Àgora fins el dia 11 de maig.

Comenta aquest article