Esports

Judit Magrané del Club Hípic Castells queda primera en la categoria reprise AP del concurs de doma clàssica, a Torredembarra

Per Redacció

La cambrilenca Judit Magrané en un moment de la prova celebrada el passat 11 de març

La cambrilenca Judit Magrané Rovira del club Hípic Castells va quedar en la primera posició en la reprise AP del concurs de doma clàssica disputat a Torredembarra. El Centre d'Equitació Torredembarra va acollir el diumenge 11 de març, el primer concurs de la temporada de doma clàssica, on les grans protagonistes van ser les amazones guanyadores de les quatre proves oficials del concurs. En aquest sentit, les triomfadores del concurs van ser Judit Magrané (Reprise AP), Paula Hervas (Reprise 1), Otti Verdú (Reprise 3A) i Mar Reguero (Reprise 4), en un concurs que va aplegar a gairebé una seixantena de binomis.

En la reprise AP, la millor mitjana va ser l'aconseguida per Judit Magrané i el seu cavall Timo VIII, amb un resultat de 67.100%, seguida en la segona plaça del podi pel conjunt format per Eduard Dopacio i Shin-Chan amb un resultat de 66.950% i a la tercera per Pol Mata i Inusca (65,950%). En quant al resultat de la prova corresponent a la Reprise 1, el triomf va ser per Paula Hervas, que a lloms de Kojak, va obtenir una mitjana de 69,565%. Per darrere de Paula Hervas, es van classificar Anna Vellido i Overa (67.500%) i Julia Sendra i Mara CV (66.087%), en la segona i tercera posició, respectivament. A la prova corresponent a la Reprise 3A, el triomf va ser per l'amazona local, Otti Verdu, que a lloms de Lara de Gathemo, va obtenir un resultat de 69.000%, superant per un estret marge al binomi format per Carla Noguera i Pinto, que van rebre un total de 68.500%. La darrera plaça del podi va ser ocupada pel genet reusenc, Roger Càmara, que muntant a Rigodon va rebre una mitjana de 66.800%.

Comenta aquest article