Camp

150 escoles de 72 municipis del Camp de Tarragona participen en la campanya "A la nostra escola mengem + fruita"

Per Redacció

La campanya té l'objectiu d'acostar la fruita i la verdura als alumnes

Els directors territorials d’Ensenyament –Maria Àngels Gonzàlez; d'Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural –Anton Ballvé– i de Salut –Josep Mercadé–, van presentar ahir al matí al col·legi Saavedra de Tarragona el programa "A la nostra escola mengem + fruita". Una iniciativa que es va iniciar l’any 2009 com a prova pilot i que en aquest curs, al Camp de Tarragona hi participen 150 escoles entre públiques i concertades d'un total de 72 municipis.

Durant tres dies al mes, de gener a juny de 2012, els centres reparteixen fruita o verdura entre els xiquets i xiquetes per tal que es consumeixi en els esmorzars o el berenar dins del recinte. El programa es desenvolupa al segon cicle d’educació infantil i a tots els cicles de primària amb l’objectiu de millorar els coneixements sobre els beneficis de l’increment del consum de fruita i verdura i proposar-les com una alternativa a d’altres aliments de menys qualitat nutricional.

Amb aquesta campanya s’arriba a 34.500 alumnes al Camp de Tarragona, mentre que a Catalunya s’han adherit 1.280 escoles i s'arriba a un volum de 302.000 alumnes.

Comenta aquest article