Cultura

El curt "Paris Shangai" de Thomas Cailley s'endú el primer premi de la secció europea del FEC Cambrils-Reus

Per David Moragas

Thomas Cailley va recollir el primer premi pel curt "Paris Shangai"

El cinema francès va regnar, el passat dissabte al vespre, al teatre Bartrina de Reus amb el lliurament de premis de la secció europea del FEC Festival. El curtmetratge "Paris Shangai" de Thomas Cailley es va endur el primer premi i el segon va ser per "Deux Inconnus" de Lauren Wolkstein i Christopher Radcliff. El curt "Bon voyage" de Fabio Friedli es va endur el premi del públic i "Mon Amoreux" de Daniel Metge va rebre el premi Bigas Luna a la Millor Història. La gala, conduïda pels periodistes Raquel Sans i Jordi Gil, va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Cambrils -Mercè Dalmau - i l'alcalde de Reus -Carles Pellicer-, entre altres.

D'altra banda, el primer premi Microfilms va ser per "Seule" de Toño Chouza i el segon premi per "Conserva" de Miquel Camacho i María Martínez. El primer Accèsit Microfilms va ser per "Our home, our rights, our life" de Nacho Mayals, Pep Salvat i Marc Calbet i el segon Accèsit va ser per "Life on Wheels" de Miguel Morcillo i Ana Ibáñez.

Des del passat dijous i fins dissabte, Reus va acollir diverses activitats com el Nice to meet you a Cal Massó o les xerrades M'agraden curts! a Santa Llúcia. Tot i la retallada econòmica, l'edició d'enguany del FEC Cambrils-Reus ha comptat amb una alta participació de curtmetratges, més de 2.000 curts.

Cal Massó va acollir el Nice to Meet You, una de les activitats més destacades del FEC

Comenta aquest article